tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulutervehdys!

Blogini ulkoasu on päin prinkkalata, taas kerran luulin, että se muutos onnistuu tuosta vaan. Halusin talvisemman taustan ja tässä sitä nyt ollaan. Mitkään osiot eivät mene kohilleen.
 Noh, jospa tuo joskus tulis kuntoon :)

 Kiitos Tuulia lukijaksi liittymisestä :)
Viime perjantaina alkoi satamaan lunta oikein tuulen ja tuiskun kanssa. On onneksi pysynyt. Nyt on meillä jopa pakkasta. Ihanaa, tätä on ootettu! Juoksentelin kameran kans pyryssä ja täytyypä sanoa, etten koskaan ole nauttinut lumisateesta niin paljon :)






 Aamulla kaikki oli ihanasti lumen peitossa :)

Nyt tämä piha ja tienoo hiljentyy joulun viettoon.
Oikein ihanaa Joulua kaikille ihanille puutarhatontuille ❤


Tavataan ensi vuonna :)

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Havuista tunnelmaa!

Joulunaika on kuusentuoksua. Haettiin autolastillinen mökin metiköstä kuusenoksia, pikkukuusia ja pari isoa kuusta pihaan. Ne tuo tietynlaista tunnelmaa pihaan ja nehän näyttääkin ihanilta. Ikivihreitä aina.

Takapihalla toinen enkeli vartiossa.

Betosisaappatkin saivat kuuset.

Vanha puulaatikko oli kans sopiva alusta kuuselle.

Takapihan pajukaaren alla. Separattorin osaan laitoin hiekkaa alle ja päälle sammalta. 


Toisella puolen pajukaarta pyöränränkkäkin sai joulukoristeita.

Terassin pöydälle roskista löytyneeseen ruukkuun hiekkaa, kiviä, sammalta ja pikkukuusi. Ja joulutunnelma on valmis, vaikka lumesta ei tietoakaan.

Pikkusen sentään lunta satoi, mutta ei taivas paljon hennonut antaa.

Löysimpä metalliroskiksesta tuommosen kukkatelineen. Taiteilin siihen sammalpalloja. Ootan, että saan kesällä siihen kukkaruukkuja. Oli kyllä huikea löytö :)


Betonisaappaat toisenlaisessa tunnelmassa.

Tien vieressä vanha metalliroskis alaspäin. Roskislöytö sekin ja tykästyin siihen todella. Kauaa ei muuten ne lumihiutaleet pysyneet.

 Takapihan sillallakin kuusia.

Vanhat nokialaiset saivat uuden tehtävän :) Kuten kuvasta huomaa, joessa riittää vettä. Sitä onkin satanut taivaan täydeltä.

Tämmöistä tänään. Mukavaa joulunodotusta sinne teille. Meikä on nyt ihan poikki, olin töissä pikkujouluissa, sen jälkeen maalasin yläkerran rappusia, kun mieskin läks omiin pikkujouluihin. Sitten kävin saunassa, söin ja aattelin tätäkin blogia päivittää ennen nukkumaanmenoa.

Heihei, voikaa paksusti :)