lauantai 11. lokakuuta 2014

My spring by night


Terveisiä ihanan sateisesta ja sumuisesta illasta. Mä niin rakastan näitä iltoja/öitä. Tänäänkin tuossa yhentoista jälkeen lähin lenkille. Kävelin keltaisten lehtien peittämää tietä, sataa tihuutteli ja kylän katuvalot loistivat himmeästi sumun seasta. 
Maisema oli niin surullisen ihana, inspiroiva ja pitkästä aikaa runosuoni alkoi sykkimään :)
Vaikka oonkin kesäihminen henkeen ja vereen, mutta kyllä syksykin on aivan mahtavaa aikaa. Kaikki värit, tuoksut, sateet, sumu, valot...hmmmm, voisin luetella pitkänkin luettelon, mutta taijan laittaa kuvia. Nehän ei anna oikeutta itsekoetulle ja nähdylle, mutta minun kameralla ei parempia saa :)


Meijän etupihasta kylälle päin.


Nämä maisemat ihan meijän pihan vierestä kävelytielle.Nämä kuvat otin viikolla iltalenkillä, kun ei satanut.

Sori, taas innostuin liikaa tuon tuoksuherneen kohalla. Kukat näyttävät sateisessa valokiilassa niin jumalaisilta, mutta eihän niitä vaan voi vangita kuvaan samanlaisina.

Meijän hautausmaa, kävelen siellä aika usein iltaisin. Tulee hyvä ja rauhallinen olo ja tietenkin senkin takia, kun omat vanhemmat sekä molemmat isovanhemmat lepäävät siellä enkelten siipien suojassa.

Toivottelen teille rauhallista yötä ja mukavaa viikonloppua

11 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia kuvia. Oikein ihanaa ja tunnelmallista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kosotäti :) Sinne myös viihtyisää viikonloppua :)

   Poista
 2. Harvoinpa tulee ihan huvikseen pimeällä käveltyä näin alkusyksystä. Talvella kylläkin. Olet tavoittanut kuviisi hienosti sadeillan tunnelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos between :) Ite tykkään kyllä noista katuvaloista syksyllä, toki talvellakin, kun puut ovat pakkashuurussa. Joka vuodenajassa on jotain kiehtovaa, se on rikkaus meillä suomessa :)

   Poista
 3. Hui, pimeessä en lähe kävelemään. Mut päivällä kun kävelee, niin saa ihailla kaikenvärisiä lehtiä, jotka peittää maan puiden alla ihan täysin. Mut kuviin sitä ei tosiaan saa sillälailla "vangittua".
  Hyvin ovat sun kuvat onnistuneet.

  VastaaPoista
 4. Täydellistä syksyn tunnelmaa. Minäkin pidän syksystä, mutta sadetta enemmän kuulakkaista ja kirkkaista keleistä.

  VastaaPoista
 5. Kivat kuvat. Myöhään olet ollut liikkeellä. Minä olen niin iltauninen, että uni maittaa jo heti yhdeksän aikoihin;)

  VastaaPoista
 6. Todella hyvin olet saanut välitettyä kuvin syysillan tunnelmaa.

  VastaaPoista
 7. Nyt en tiedä mitä kommentoisin, menin ihan sanattomaksi.
  Runosuoneni ei kuki, mutta mielikuvitus alkoi hurjasti laukkaamaan näitä kuvia katsellessani. Tuli ihan sellainen elokuvamainen olotila. :)

  Olisi täällä maallakin kiva kävellä iltaisin, mutta ei ole katuvaloja joten pimeässä kulkisin. Tosin taskulamppu ja kummatkin koirat toisivat turvaa "karhun, suden, ym... Pelolta". Tosin täälläpäin ei karhuja saatika susia ole näkynyt, mutta kuitenkin!! Eli taidan pysyä illat visusti sisällä. Mielikuvitus täällä maaseudulla alkaa iltaisin laukkaamaan hieman liian lujaa!! :O

  Ihan mielettömän hyviä kuvia olet napsinut!!! :)

  VastaaPoista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!