lauantai 4. helmikuuta 2017

Helmikuun alun kuulumisia!


Heissan taas! Ollaankin jo siirrytty helmikuun puolelle! Luntakin sateli parina päivänä mukavasti ja maa on taas valkoinen. Oottelen niitä kirkkaita ja aurinkoisia kevätilmoja, että pääsis jäälle oikein pitkiä lenkkejä kävelemään.

Viime viikonloppuna lapsenlapset olivat ilostuttamassa mummoa. Tyttökin kotona pitkästä aikaa.   Mahtava ilma oli lauantaina ja  pikkunapuran kans käytiin lenkki heittämässä potkurilla. Vanhempi lapsenlapsi tuli kipeeks ja jäi sohvalle lueskelemaan.Ihmeellisiä nää kelit nykyään. Välillä sataa vettä ja on plussaa, sit heti seuraavana päivänä jo voipi olla kovatkin pakkaset. Oon miettiny, että miten vaikuttaa kaikkiin kasveihin ja puihin tää lämpötilojen sahaus. Huomasin tuossa, että muratit ainakin ovat selvinneet toistaiseksi talvesta tuolla pihalla. En muista olivatko ne ulkomuratteja. Sitruunapuukin näyttää selvinneen :) 
Tosin ensiviikolla paukkuu taas parinkymmenen aasteen pakkaset, 
että liekköhän puottaa hedelmät? :D
Nämä venekuvat viime vuoden tammikuun lopulta, pitääkin huomenna käydä tervehtimässä tätä vanhaa ihanuutta. Oon yrittäny saaha sitä meijän pihaan, vaan omistajaa vaikeaa saaha kiinni.

Nämä kuuset tuosta kylänraitilta. Käppäilin haukkaamassa raitista ilmaa ja nappasin kuvan.  Oon tykästynyt näihin ja muihinkin kuusiin. Ite oon istuttanu ympäri tonttia kaikkiaan kuusitoista kuusta. Kasvavat vaan tuhottoman hitaasti. 

Näihin tunnelmiin tämä nuhanenä lähtee niiskuttamaan vällyjen alle sohvaan ja katsomaan romanttista elokuvaa kera kuuman mustaherukka-rommijuoman kans. 

Ihanaista viikonloppua ja heleätä helmikuun jatkoa ♥

9 kommenttia:

 1. Ihana kun olet saanut lapsenlapsia vieraiksi. Sellaiset vierailut ilahduttavat. Kivoja nuo potkurikuvat ja kauniit luontokuvat. Aika paljon teillä on lunta. - Mukavaa Runebergin päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli ♥ Näitä napuroita näkisi enemmänkin, vaan aikataulut ei aina passaa yksiin. Lunta on ihan mukavasti, ettei näy paljas maa.

   Mukavaa loppuviikkoa :)

   Poista
 2. Onpa kivoja ja kauniita lumikuvia.
  Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vuokko, olo on nyt jo parempi.

   Ihanaa loppuviikkoa :)

   Poista
 3. Upeita talvisia maisemia! Ja hienot venekuvat! Hyvää Runebergin päivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu ♥ Tuota venettä oon havitellut itelleni :D

   Mukavaa loppuviikkoa, Runebergin päivä meni petissä.

   Poista
 4. Ihania hetkiä, näkökulmia ja niiden tuotosta olet löytänyt! Potkuri on hyvä olemassa! Myös tuo naurava sitruunapuu! Ja lastenlapset, vaikka minulla onkin vasta yksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leila ♥ Toivotaan sulle enemmän lastenlapsia :)
   Potkuri on kätevä talvella, kevyt ja joutuisa.

   Sitruunapuu on vähän niinjanäin saako jäähä ens kesänä. Tuo koiranheisipuu on inhottava, kun siihen iskee tuholaiset ja levittävät lumipallopuuhunkin niitä. Pitäisi keksiä sitruunoille uusi puu.

   Mukavaa loppuviikkoa :)

   Poista
 5. OI - tuo vene olisi niin ihana aarre teidän pihassa - niin voin kuvitella sen.. ihanaa aikaa lasten kanssa, parhaita hetkiä elämässä - nautitaan!!

  VastaaPoista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!