keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kuormalavapatio!

Moikkelis pitkästä aikaa! Pikaisesti nytkin tulin tervehtimään. En tiijä, mihinkä se tuo aika männööpi, mutta sitä ei tunnu olevan mihinkään. Noh, rikkaruohojen kitkentään sitä löytyy aina :)

Tuommonen patio tehtiin miehen kans viime kuussa. Pari kuormalavaa ja väli-sekä reunapuut. Ei paljoa tarvittu. Kalusteet vielä hakusessa, nuo ei oikeen sadetta kestä. Sitten tietenkin koristeita ja kukkasia yms muuta tavarapaljoutta. Salaattia ja yrttejä tuohon reunaan laitoin kasvamaan, saa napata lautaselle, jos sattuu tuossa syömään. Tässä paikassa oli ennen mun romukasataidepläjäys. Harmi, kun en löytänyt kuvia siitä.


Ilta-auringossa mukavaa istuskella, KUN ON lämmin. Viime aikoina eipä juurikaan sitä ole ollut.

Voikaahan hyvin. Piipahdan vielä ennen juhannusta :)

10 kommenttia:

 1. Kuormalavat on kyllä niin käytännöllisiä moneen juttuun. Ihanan pation teitte, varsinkin tämä viimeinen kuva on ihana.. aattelin itsekin heti tuossa ilta-kaffetta juopotella..aah.. ja mitä tavaroita - varsinkin mä kuolaan noita emalivateja siellä ikkunalla - mä en ole moista ihanuutta vielä löytänyt vaikkakin pitkään jo haeskeskellut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niistähän rakentaa vaikka koko talon, jos sikseen tulee :D
   Niitä istuimiakin niistä ajattelin tehä ja jonkinlaisen pöydän. Matalampia, kuin nuo.

   Emalivadit ovat tään talon vanhaa perua miehen lapsuuden ajoilta. Meillä näitä viis yhteensä. Yhen oon kirpparilta onnistunut löytämään 10 euron hintaan, mut oli niin kaunis, että oli pakko ostaa :) Toivottavasti osuu sunkin eteen :)

   Poista
 2. Ihana, toi on yks niistä kauneimmista patioista joita oon nähny. Noihin emalivateihin ihastuin miekin.Harmi kun äitini aikoinaa viskas omansa roskiin, nyt ne ois kovaa valuuttaa:))) iloista juhanusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kosotäti :) Ennen ei olla ymmärretty kauniiden asioiden päälle, tai kaikki eivät ole. Varsinkin, jos tilaa on ollut vähän kaikki ylimääräinen on viskattu roskiin. Toivottavasti sinäkin löydät vielä semmosia. Yritän vielä saaha pari junhannuskuvaa tänne, mutta oikein ihanaa juhannusta :)

   Poista
 3. Tulipa mainio patio ja ilta-auringon paisteessa ja lämmössä tuossa on mukava istuskella ja nauttia kesästä. Ai mistä kesästä? No kyllä se kohta taas näyttäytyy kunhan hetki odotellaan.

  Hyvää juhannuksen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vuokko....niiiiin mistä kesästä tosiaankin. MUTTA uskotaanhan myö, että se ihana lämpö ja aurinko sieltä palaa takaisin :)

   Kiitos mukavaa juhannusta sinullekkin :)

   Poista
 4. Voi ihanuutta <3 Jos sää kerkiät sieltä ulkoa sisällekkin välissä niin oikein, oikein hyvää juhannusta! Pakkaskeleistä huolimatta :D Vai mahtaakohan noin kauniissa ympäristössä edes rakeet haitata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki <3 Juhannus meni oikein ihanasti ja ulkonakin suurimmaksi osin. Ei ollut pakkasta eikä luntakaan tullut :)

   Ja kuule KYLLÄ tää alkuviikon kylmyys haittaa suurestikkin, vaikka mimmonen ympäristö olis :)

   Mukavaa alkuviikkoa sulle :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!