sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia!

Heissan! Taas on vierähtänyt aikaa tuolla pihamaalla ettei juurikaan koneella ehi pyörähtää. Tuo puutarhanhoito on niin tiheätunnelmaista puuhastelua, että sitä vallan unohtaa kaiken muun.

Käytiinpä tässä  mökillä ja  sieltä metsätien laidasta tytön silmään otti nämä ikivanhat lastenvaunut, tai ranka niistä. No minähän ne sitten yks päivä kävin hakemassa. Tosi vanhat näyttää olevan, mielenkiintoisia tarinoita varmaan kertoisi, jos osaisi :)
Tuija on vähän vielä paikkaa vailla. Niitä on pari lisääkin oottamassa sitä japanilaista nurkkausta.


Takapihan pajukaari on nyt tämännäköinen tänä kesänä, vaikka sama laukku näkyi olevan viime kesänkin kuvissa.  Niin on ollut kylmää ja epävakaista, että nyt vasta uskalsin laittaa kukkia.

Takapihasta yks kuvajainen. Saha-aita on kasvanut, nyt niitä on 30 kappaletta. Enempää ei kai sovikkaan....tai kai tuonne väleihin, kun vaan tunkee.

Lauantai-iltana kukka-auto sai lisää tekstiä ja kukkia. Livemusaakin sain kuunnella siinä maalaillessa.


Sunnuntaipäivänä riippumatto on ollut ahkerassa käytössä.


Sitten iltapäivällä sain yllärivieraita, vaikka vierailusta oli sovittukin edellisenä päivänä.
Seuraamani blogin kirjoittaja olikin nyt pihassani, jännä oli nähä livenä. Taitava nainen tekemään ompeluksia ja muita käsitöitä. Kannattaa vilkasta hänen blogiaan. Anteeksi mainostus :) ja kiitos vierailusta.

Loppuilta menikin miehen kans kiikussa kuunnellessa lintusten ääniä, ja tikkakisassa.

Ilokseni huomasin, että marja ja eisile ovat liittyneet lukijaksi. Kiitos ja tervetuloa :)

Ens viikko näyttäs jatkuvan viikonlopun kaltaisena, joten se tietää pihalla asumista aamusta iltaan. Grillin ympärys ehkä saahaan viimein purettua vanhoista laatoista.

Ihanan kesäistä keliä teille :)


2 kommenttia:

  1. Siun puutarha on niin ihana just sellanen persoonallinen omalla tyylillä tehty, mie tykkään siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kosotäti! Mitäpäs sitä muita matkimaan ja väkisellään vääntämään semmosta, jossa ei ite viihtyis. Ja onneks näitä tyylejä löytyy jokaiselle omia :) Ja onneks on vielä yks isoin juttu, nimittäin mies antaa mun tehä tätä just tällä tyylillä, koska itekkin samanhenkinen :)

      Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!