sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Sunnuntai!

Heipä taas! Tänä aamuna oli aivan mahtava ilma, kaste kimalsi kukkien terälehdillä, heinillä ja puiden oksilla. Ihana usvakin oli, mutta enimmät ehtivät haihtua ennenkuin sain kuvan.


Harmikseni kamerasta loppui akku, olisi tullut niin herkullisia kastekuvia eri kukista. Kyllä luonto on kauneimillaan aamuisin.

Kosmoskukat ovat suorastaan räjähtäneet kasvuun.


 Haikeus valtasi mielen, kun kurjet lähtivät. Se on jotenkin aina niin surullista. Ensin liitelivät kasassa ja pitivät kaameata mekkalaa siitä, kuka se alkaa vetämään porukkaa, sitten pikkuhiljaa alkoi aura syntyä. Kaks iso auraa oli, ja arviolta lähemmäs kolmesataa kurkea.

Nyt taijan heittääntyä sohvalle vähäks aikaa katselemaan telkkaria.

Ihanaa viikonalkua teille!


11 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat. Totta on, että kurkien lähdössä on aina jotain hyvin kaihoisaa. Se on merkki kesän päättymisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vuokko. Niin, siitähän se haikeus tuleekin. Kesä loppuu ja tulee se pimeys. Mutta onneks on näitä ihania syyspäiviä ollut ja aurinko lämmittänyt vielä :)

   Poista
 2. Sumuisia ovat aamut olleet, mutta mukavasti kirkastunut ja kauniita päiviä tullut. Niin ne kurjet tänkin pellon ylitse lentävät, haikeus siinä iskee..mutta onneksi on aina nää ihanaiset Ruusu-liisan kuvat mitkä piristää mieltä - kiitos<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni ♥

   Tykkään kyllä ihanasta sumusta, se tekee maiseman niin satumaiseksi. Monesti meen uimaan sumuiselle järvelle. Vaikka aamuisin vesi on kylmää hrrr, mutta illaksi lämpiää :)

   Poista
 3. Haikeus valtaa tosiaan mielen kun kurjet lähtevät, upeat aurat siellä lentävätkin.

  Kosmoskukat on todella kaunottaria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat todella korkealla, näkyivät vain pieninä pisteinä. Nuo kuvat zoomilla otettu, mutta on se aina vaikuttava näky.

   Kosmokset ovat tänä vuonna olleet upeita, johtuu varmaan siitä, kun vaihdoin kasvupaikka.

   Mukavaa maanantaita :)

   Poista
 4. Kauniita kukkakuvia. Kurkien lähdössä on haikeutta, liittyy varmaan siihen, että syksy on vääjäämättä tullut ja kesä ohi. Paras vain suunnata katse kohti uutta kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos between! Niin se on tunnustettava, että kesä on ohi. Mittari näyttää +6, 8. Oli pakko hakea kukkia suojaan hallalta. Ootetaan vaan ensi kesää :)

   Poista
 5. Upeita kukkakuvia tässä ja edellisessä postauksessasi. Tykkään eritoten kasteisista kukkasista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu :) Itekkin tykkään kastekuvista, huomenna on herättävä mahollisimman aikaisin, että saa hyviä kuvia :)

   Poista
 6. Kyllä on mahtavat kosmoskukat sulla! Eikö ole silti hienoa, että näin pitkään syyskuuta olemme saaneet nauttia kesäkeleistä ilman yöhallaa. Ihmeellistä.

  VastaaPoista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!