perjantai 2. joulukuuta 2016

Jo joutui joulukuu.


Heissan! Täällä joululaulut soi täysillä, no johan se on joulukuu. Tosin niitä oon kuunnellu tässä jo pari viikkoa, jouluhullu ku oon :D Ja sisällä tietysti on joulukuusikin ollut viikon verran. Joulu on niin lyhyt ja vaan kerran vuodessa, että siitä on otettava kaikki irti. Lunta sais olla tosin enemmän.

Lyhtyjono on kasvanut, kohta loppuu puut. 


 Nyt niitä on 50. Pitää miettiä ens kesänä mihinkäpäin tuota alkaa laajentamaan. Tuosta eteenpäin kasvaa kyllä tuomia, mutta ovat niin pieniä, että niinköhän kannattelevat näitä. 


Onhan meillä kissoja sittenkin. Ostin tuommosen ihanan kissankopin,
vaikkei oikeita kissoja ookkaan.
 Takana on loppusyksystä tuotu leikkimökki. Siinä sitä riittää puuhaa keväällä, kun maalaus yms muu kunnostus. Mutta siellä olisi tarkoitus nukkua lapsenlapsen kans kesällä, hih :)

Tämän telineen ostin ystävältä syksyllä. Kanervaa en oo hennonu kaivaa lumen alta.

Enkeli mietteissään. Onneksi tarkenee omalla valovoimallaan tuossa lasin alla, vaikka pakkasta onkin. Välillä säälittää ja teksi mieli hakea pois. Mutta on se niin ihana tuossa ja mullahan on usko, että suojelee taloa pahalta

Sitten toisenlaiseen maailmaan.
 Omista periaatteista poiketen päästän teijät sisätiloihin ja viimepäivien askarteluihin. Tämä blogi kun on suuntautunut tuonne ulkomaailmaan, mutta kun en ole vieläkään saanut kuntoon sitä toista blogia, joka käsittelee näitä sisustus- ja askartelujuttuja niin....  Hiukkasen huonoa kuvaa, mutta jotakin selvää kai saanette :)  Vanhaan puulaatikkoon tein pienen joulumaailman. Mittasuhteet tosin niinjanäin, mutta inspiraatio ei kato sitä ja puistakin jäi lumi pois, heh   :D

Ostin ystävältä rikkinäisen lyhdyn ja  korjasin sen. Sitten surffailin pinterestissä ja APUA, nuo minijoulumaailmat vei mennessään. Ei nyt ihan semmosia tullut, ku mielessäin aattelin, mutta menettelee. Ehkä ens kerralla parempi.


Ei muuta kuin ihanaa joulukuun alkua ja toivotaan lunta ihan teille kaikille ♥

10 kommenttia:

 1. Lumi tekee kyllä maiseman niin kauniiksi. Minimaailmasi ovat tosi söpöjä. Ne toimivat vaikka joulukalenterina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between :) Maisemat todellakin olisivat erinäköisiä ilman lunta. Onneksi sitä on, ainakin vielä.

   Poista
 2. Onpa kauniita kuvia. Teillä onkin jo paljon lunta. Ihanat nuo lyhdyt. - Oletko huomannut, että blogissani on puutarhakirjojen arvonta? Käyhän kurkkaamassa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli :) Lunta on vaihtelevasti, säät vaihtelee ihan käsittämättömän paljon. Kai tää on sitä kasvihuoneilmiötä. En olekkaan huomannut, voi se on varmaan jo loppunut. Ollut niin kiireistä töissä ja kotona, etten ole koneelle paljoa ehtinyt.

   Poista
 3. Niin kauniita kuvia ja tunnelmia.
  Ihanaa "joulunalusaikaa" sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vuokko :) Samoin sulle, joulumieltä <3

   Poista
 4. Mahtava lyhtyjono! Laitatko kaikkiin lyhtyihin tulet??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Gitta :) Lyhdyt ovat ihan roskista löydettyjä raatoja, osassa on ehjät lasit, osasta rikki. Muutenkin ihan ruostuneita :)

   Poista
 5. Hei! Sinä olet kerännyt noita öljylamppuja! Minullakin olisi ainakin kolme sinulle antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leila :) Joo, minä oon näitä lyhtyjä keräillyt muutaman vuoden ajan. Sehän oisi mukava lisä jonon jatkoksi. Kiitos :) Ehkä tapaamme joskus.

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!