lauantai 25. maaliskuuta 2017

Sininen ja valkoinen!


Hei vaan! Kevät keikkuen tulevi, sanoo sananlasku. Vaan ei ihan vielä taija tulla, vaikka ihania päiviä ollutkin. Kyllä vaan täytyy taas kerran todeta, kuinka mahtava tuon auringon voima on. Sitä on aivan kuin eri ihminen, kun valo lisääntyy. Inspiraatiot täyttää pään ja tekis mieli juosta joka suuntaan yhtäaikaa. MUTTA on myös toinen puoli. Se väsymys, jonka valo saa myös aikaan. Hullua! Onko se vitamiinien vähyyttä vai mitä?

Joka tapauksessa nautitaan keväästä. 

Viikolla käytiin miehen kans taas jäällä kävelemässä. Hanget kesti kävelyä, joten kierrettiin kaikki järven saaret.Tään oon ristinyt valaskiveksi :)

Outo ilmiö laskeutuu taivaasta :OIstuskeltiin kivellä nauttimassa auringonsäteistä. Mies yritti  tiirailla lintuja, mutta eipä niitä näkynyt.

Päivällinen ootti kotona :D :D 

Teinpä muuten tiiligrilliin tulet ja paistettiin makkarat ja syötiinkin ulkona :) 
 
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua :)

8 kommenttia:

 1. Voi miten kaipaan kunnon talvia ja pääsyä jäälle kävelemään. Tänä talvena en ulaktautunut, vaikka olihan tuolla lahdella muutama rohkea. Lähinnä sellaisilla varjoilla jään pinnalla kiitäjiä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin kaipaan. Kunnon pakkasia ja lumisadetta. Taitavat vaan olla loppumaan päin :/ Me ollaan kyllä oltu jäillä monet kerrat, on siellä ajanut autojakin, joten kestävät. Tosin enää en lähtisi.

   Kiitos kommentoinnista ja ihanaa alkukevättä ♥

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Tuollaisia ilmoja ei tänä talvena juurikaan ole ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between ♥ Vähiin jäivät, totta. Mutta ootellaan ihanaa kevättä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Tanni ♥ Ihanaa viikonloppua :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!