lauantai 3. helmikuuta 2018

Oikea talvi!Hei pitkästä aikaa. Vuosi on vaihtunut ihan vaivihkaa  ja viimeinkin on ihan oikea talvi.
Ihanaa kyllä, kun on ollut pakkasia, oon tehnyt jäälyhtyjä ihan urakalla. Ja ensimmäiset jo  sulivatkin, kun muutaman päivän sade-ja suojasää iski. Kummia nuo ilmavirtaukset.

Pitäisi pikkuhiljaa alkaa miettimään, mitä laittaa kasvamaan ensi kesälle. No vielä ei ole kiire, mutta viimeistään maaliskuussa siemenet olisi hyvä olla jo mullassa. Talvikuvia oon ottanut kyllä niin paljon, että huh huh. Mutta ei sitä koskaan tiijä, milloin ne ilmastonlämpenemisajat koittaa, ja lumipakkaset ovat tipotiessään :) Tai voihan se käydä niinkin päin, että pakkaset kovenevat ja lunta tulee tupaan ihan metrimitalla. 
 No enivei, tässä teille talvikuvia ihan urakalla :)


Tässä viikolla oli aivan mahtava ilma, täysikuu paistoi ja lunta satoi ♥ 
Lähin iltayöstä kävelylle ja oi luoja, kun se olikin mahtavaa. Ihan mahtavin talvi-ilma mitä olla ja voi. Kaksi mun suosikkitalvielementtiä yhdistyi. Kuu ja hidas sakea lumisade. Jos olisi ollut joku hyvä pakkasmakuupussi, niin oisin nukkunut pihalla :D

Tässäpä nämä kuulumiset. Mukavaa helmikkun alkua ♥

4 kommenttia:

  1. On kyllä ollut oikea kunnon, vanhanajan talvi. Kaunista ja valkoista, eikä silti mahdottomia paukkupakkasia. Valo vie silti mielen jo kevääseen. Blogissani Lopotin Toimelan pihaunelmia onkin sinulle keväthaaste, käyhän kurkkaamassa.

    VastaaPoista
  2. Onpas sinulla hauskoja pimiän kuvia valoineen! Minäkin olen tykännyt tästä kunnon talvesta, vaikka hirvittelen sähkölaskua, vaikka puitakin olen poltellut. Hyvää kevättalven tuloa, sitä ei voi estää!

    VastaaPoista
  3. Oi miten ihania jäälyhtyjä ja niin upeita talvikuvia♥ On tämä talvikin vaan kaunis vuodenaika! Kiva kun löysin blogisi jäinkin heti lukijaksi:) Mukavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!