perjantai 20. syyskuuta 2013

Ovia ei minnekkään, ikkunoita ei mihinkään, tuolinrankoja ja pöydänrankoja, joissa ei voi istua, joiden päältä ei voi syödä, lukemattomia tikapuita pitkin taivaaseen... tai puuhun!

Huh, olipas siinä otsikkoa kerrakseen...heh :)

Keräilijäluonne, kun oon tai pitäiskö sanoa pikemminkin, että rohmuaja, niin on tullut noita otsikonmukaisia tavaroita rohmuttua tai itekkin rakenneltua.

Maisemat ovat paljon muuttuneet edellisestä postauksesta, syys on tullut vauhilla. Mutta niin sitä vaan kesänlapsi tähänkin vuodenaikaan sopeutuu, keltainen lehtimatto nurmikolla on aivan ihana ja vaalin sitä viimeseen asti. Sitten vasta, kun alkavat ruskehtumaan, ajan ruohonleikkurilla silpuksi. 
Sen takia minä varmaan näitä ovia, tikapuita yms muita oon haalinut, kun kukat kuihtuvat ja puskat pitää leikata matalaks, niin jää jotakin katseltavaa pihaan. No yksi syyhän se on tuokin :D Seliseli rohmu mikä rohmu!
Tässä puutarhamme ovikavalkadi. Tämän viimeisen oon ite nakutellut jätelaudoista....Alla vaahtera..sitruunapuun...uuuu...

 Mikäpä muu pitäisi yhtälailla kasassa isojakin puskia, kuin parhaat päivänsä nähneet tuolinrangat. Mä niin rakastan näitä :)

Mutta en yhtään vähempää, kuin näitä ihanaisia tikapuita.Huh, noinko monet tikapuut meillä on ??! Olikohan siinä ees kaikki ... :D


Merkillistä, vaan kaks pöydänrankaa.

(Lisäys, meinas ihan unohtua) Tähän loppuun uusin tulokas, jonka johdosta yks päivä män iha sekasi :)


Siinäpä ne tarinat tältä viikolta.

Toivotan tervetulleeksi Seikku p:een :)

Tunnelimaisen tunnelimaista syksyistä viikonloppua lukijoilleni!12 kommenttia:

 1. Nyt piti oikein tarkkaan katsoa kuvasi..
  oi niin paljon hyviä ideoita!
  Ovet etenkin mahtavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos. Huh, ihteänikin huimasi ladatessa kuvia :)
   Nuo punaiset ovet sain tässä kuukausi sitten yhestä purettavasta ulkorakennuksesta. Oisinhan ne raahannut sisälle jopa, jos oisivat sopineet :)

   Poista
 2. Voi, että ON ihana piha...pääsisimpäs joskus tuonne kiertelemään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, Kiitos Irmastiina! Jospa joskus pääsisit...ens kesänä vaikka, kesälomamatkalle tuut näille nurkille, hih :)

   Poista
 3. Nonni, nyt on sitten läppäri kuolassa.. Oli vaan niin pakko plärätä taas jälleen kerran noita kuvia uudestaan ja uudestaan - kaikissa jotakin ihanaa!! Aivan mahtavia ideoita ja asetelmia!! Sä oot kyl mestari täl alalla! Ja mä haluun kanssa tuonne kiertelemään.. huokaus.. Asuisinpas maalla niin saisi olla luovempi, täällä kaupungissa kun tuppaa nuo ihmiset heti sanomaan, etä voisitkos millään siivota pihasi romuista - ne ei ymmärrä niitten kauneutta ja käytännöllisyyttä..ehkä viel joskus pakkaan romuni ja lähden..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos Tanni <3 meille on ovet aina auki, että tervetuloa...tietenkään ei enää niin houkuttele syksysäät, mutta tervetuloa ens kesänä :)

   Uskon, että kaupungissa sitä riutuu...Olisko joku siirtolapuutarha ympäri vuoden...? Tarpeeks iso perheelle :)

   Mut onhan sulla toki ihana koti ja niitä asetelmia oon kuules kuolannut minäkin, mitä oot siellä saanut aikaan ja pihallakin aivan ihania juttuja. ja kuules, oompa ottanut ideoita sulta <3

   Poista
  2. Voi Ihanainen - ensi kesänä mulla on aikaakin.. siitä kerron myöhemmin, mutta taidanpa alkaa tuunailee sitä "puskapukua" itselleni jotta pääsen lymyilemään ja kurkkimaan kaikkia ihanuuksia urakalla.. =).. Täällä olevat siirtolapuutarha mökit maksavat noin 60 000 ylöspäin nyt oli myynnissä yksi ja hintaa pyysivät 85 000 - sillä hinnalla sais puolikkaan kylän maalta.. Kaikki ideat kiertoon, ja kivahan näitä on jakaa - eikö sitä varten näitä juttuja tehdäkin!! Oikein ihanaa Sunnuntaita teille sinne!

   Poista
  3. Sää mittää puskapukua tartte, tuut asumaan viikoks meille :D
   Törkeitä hintoja ne pyytävät noista. HUH!

   Poista
 4. Iiiihania kuvia, ovi ollut pitkään hakusessa ja totta tosiaan senhän voisi nakutella ihan itse :D Eipä käynyt mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amalia :) Niin, vasara vaan heilumaan. Se on mukavaa hommaa :)

   Poista
 5. Samaa mietein minä; Vanha ovi on ollut etsinnän alla ja ei vaan tule vastaan. Onneksi täältä sai mahtavan vinkin laittaa mies naputtelemaan se itse. Teillä on kyllä niin monta ihastuttavaa ovea, että huomaisitkohan jos sieltä yksi lähtisi? Jos teillä kertoo naapurit pihassa käyneen varkaan valkoisella pakettiautolla niin ei ole sitten minun mieheni ollut asialla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki! Hih, en minä mitään huomaisi. VAI EN...jos yksikin mehumaija tai kattila tai rämä lyhty puuttuisi satojen joukosta, niin h u o m a i s i n !!! :D :D
   Nuo ovet oon kaikki saanu, punaset sain purettavan ulkorakennuksen alta pois ja kaks muuta veli antoi.
   Mut laita vaan mies rakentamaan semmonen. Ite kun tekee, saa sen värisen, kun haluaa ja kooltaankin sopivan. Mulla olis lautoja viiteenkin vanhaan oveen varastossa, mutta pitää käyttää harkiten, tiijä millon ne laudat loppuu maalimasta :D

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!