perjantai 6. joulukuuta 2013

Talvista Itsepäisyyttä!

Ensinnäkin tervetuloa Tuuleville ja Kosotädille lukijalistalle liittymisestä :)

Tänään on ollut melkosen piikikäs päivä. Meikä on riehunut itekseen ja onneks miehellä olikin soittoharkat tuossa päivällä, että sain paiskoa ovia ja heitellä tavaroita ja raahata ulkokuusen varastosta ja avata sen kaikki oksat yksitellen sekä virittää siihen valot. Siinä ajassa ehin rauhottua. Tosin kuusi kaatui monta kertaa ja jouduin kiroamaan oikein urakalla. Siitäkin saattoi olla apua. Olotila on ollut oikein naisellisen terväväkielinen. Mutta nyt olo on seesteinen ja kohta painun pehkuihin parin kipunapin kera. Polvi on taas ollut vihoviimeisen kipeä, että viime yökin meni kahen tunnin unilla. Kuvatkin ovat sen mukaiset :)

Ei vaines, piikkilanka on niin kaunista. En koskaan lakkaa ihailemasta sitä.Onneks mulla on tuota vielä iso kerä :)

Ihanasti on lunta tupruttanut lyhtyyn.

Meijän pikkumökin reinustalla on kunnan vanha penkki, jonka bongasin poltettavien roskien joukosta. Pakotin päivystävän miehen riuhtomaan sen isosta vaihtolavasta ja nostamaan peräkärryyn. No olin minä apuna :) Olihan se mies loppujen lopuksi ihan ystävällinen ja ymmärsi, että minä saan siitä ihan istuttavan vielä. Ens kesän rojekti siis.

Mukavaa Itsenäisyyspäivän iltaa ja seuraavaksi lupaan vastata Puutarhan Lumon haasteeseen kesäkuvista :)12 kommenttia:

 1. Jukra kun saisit sen polvesi kuntoon. Piikkilanka minunkin suosikkini..vaarallinen mutta niin kauniin rosoinen! Lumi piikkilankalla tuo jälleen uutta näkymää ja ulottuvuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vielä kuntoontuu, Parin viikon päästä magneettikuvaus ja sitten lääkäri. Kesällä on päästävä möyrimään, että viisasta olla siihen mennessä kunnossa :)

   Eri materiaalien kans piikkilanka muuttaa luonnettaan, mutta ihan pelkästäänkin valloittava. Mutta ei metsässä :/

   Poista
 2. Harmillista kun olet ollut pahalla mielellä, mutta eikös se vain, kun kunnolla paukkoo ja räiskää nii johan helepottaa! ;)
  Ihastuttavaa tuo piikkilanka! Kun oikein toimeentuisin niin hakisin itsellenikin ja tekaisisin muutan kranssisen. Mukavaa lauantaipäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä naisten paineet eivät kato aikaa tai paikkaa :D Räiskäminen auttoi ja illalla viinilasillinen ja suklaa sekä "Linnan" juhlat sulattivat loput piikit :)

   Ite sain eräältä ystävältä tuon ison kerän, siitä riittäis sullekkin, jos lähempänä asusit :)

   Kiitos, mukavaa lauantaita sinnekkin!

   Poista
 3. Piikkilankaa on ihanaa, mie sain sitä naapurilta.
  Paranemisia polvelle, tiiän mitä se kipu on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, onneksi sait :)
   Kiitos, tuntuu olevan yleinen vaiva. Kolasin silti mallikkaasti tänään pihan. Makasin eilisen päivän ja polvi oli ihan yhtä kipeä, että olisko nyt sitten liikunnalla vaikutusta. Sen näkee illalla ja yöllä :)

   Poista
 4. Piikkilanka taitaakin kohta olla saatavuudeltaan kiven alla. Toivottavasti polvi lakkaa levolla vihoittelemasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan taitaa olla, askartelijat ovat raivanneet kohta varastot tyhjiin :)
   Kiitos, eiköhän tämä tästä, pojasta polvi paranee, toivottavasti äidistäkin :D

   Poista
 5. Tulen blogistasi aina käydessäni hyvälle mielelle: Virkistävää, että joku kertoo myös kommelluksista ja siitä, että aina kaikki ei todellakaan suju seesteisen kauniisti pihahommissakaan. Eikä varsinkaan niissä. Mutta tykkään elämän rosoista ja niistä on kiva lukea. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulevi. Minä taas tulin hyvälle mielelle viestistäsi. Mulla tuo tempperamentti on sen verran leiskuvaa sortimenttia, että hyvin usein kaikki menee pieleen :D Mutta osaan nauraa itelleni :)

   Poista
 6. Tuo viimeinen kuva oli ihan hypnoottinen kun siinä oli niin paljon joulun taikaa. Odotin tuolta nurkan takaa hetkenä minä hyvänsä kurkistavan tontun :) Toivottavasti kolaaminen ei pahentanut polvikipua, se on tosi rankkaa puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt, kun ajattelen tuota kuvaa, todellakin sieltä voisi tonttu kurkistaa. Ehkä ens jouluna :)

   Polvi ei pahentunut kolaamisesta...onneksi :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!