lauantai 23. marraskuuta 2013

KIERRÄTYSSEIKKAILU!

Nyt siis muutama kuva paikallisen kirjaston näyttelystäni. Ainahan nää näyttelytilat ovat rajalliset ja joutuu käyttämään kaiken mielikuvituksensa, että se näyttäisi omalta. Valitettavasti nyt en saanut semmosta tuntua. Ja se johtuu ihan minusta itestä ja näistä näyttelytavaroista, kun ovat olleet pihalla ja siellä ympäristössähän ne näyttävät ihan erilaisilta :)

Tässä Torsti Einari Nekonivel, entinen huippu-urheilija. Nykyään on ravintoloitsija. On adoptoinut itselleen orvoksi jääneen sitruunaprinssin Italiasta!

Tämä on Elvis. Haluaa tulla suureksi tähdeksi. Rakastaa koruja ja tanssimista.

Tässä elämysmatkailija Hubert, lentävä hevoskoira. Tämän kyydissä pääsee mihin tahansa haluaa. Hyppää vaan satulaan, sulje silmäsi ja kohta liitelet matkalla ihmeitten maahan.

Tänne yhteen nurkkaan ovat asettuneet tutut hahmot. Keinussa  sammalkeiju Matilda Maahinen, kiikkustuolissa Noita Valma Salmari. Seinustalla entinen metsuri Santeri Silwerfinger, 3-vuotias metallilapsonen Robert ja hänen isoveljensä 5-vuotias Rudolf Rautahammas.
Seinällä maalipöntön kansia uusissa kuoseissa.

 Kottikärrykuningatar Carrie onkin monille tuttu puutarhasta. Istuskelee siellä päivänvarjon alla ja siemailee 
kylmää juotavaa.


Kattilankansipöllöjä. Oikealta lähtien Hilma ja Onni samalla oksalla, Reiska (elämää nähnyt pöllö), Irwin Goodman, joka myös elänyt heiman rankemman elämän, kalastajapöllö Ahti Jansson ja vieressään sisarpuolensa Gina Anjovis, joka on puolet englantilaista sukua.

Tämä pöllö on Prinsessa Oras-Hara Tähtisilmä. Kaikkien pihapiirin pöllöjen äiti. Vieressä pikkupöllöjä, joilla ei ole nimiä vielä.

Kattopeltiä...kiuaspeltiä... peltikissoja. Ne  myös pääsivät näyttelyyn.

Tämmösiä runotauluja kans tuli tehtyä muutama jostakin romupellistä.

 Oodi viinille-taulu on ollut jo kolmen vuoden ajan  aika suosikki lahjana.

Tämän metalliverkkomekon vielä lisäsin, joka on kans tuolla näyttelyssä. Siellä on sisällä patterivalot.

Että semmonen sekalainen seurakunta :D

 Oikein mukavaa viikonloppua :)
Me lähetään pikkujouluihin huomenna, ne ovatkin ensimmäiset sekä varmaankin ainoat tänä vuonna.


22 kommenttia:

 1. kyllä olet taitava! Itse tekeminen on jo saavutus, mutta mitä liikkuukaan mielessä? Vau..
  Tuo Carrie on edelleen suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina T :) Hahmo, kun syntyy, niin se tarinakin useinmiten tulee samalla, kun näkee minkänäkönen on. Jonkun kohalla on kyllä pitänyt miettiä nimeä :) Monella kaverillani on kans joku suosikkihahmo, jännä miten nää on ku lemmikkejä. Mutta onhan ne mun lapsia :D

   Poista
 2. Oi miten ihania asukkaita näyttelyssäsi! Onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) Yksi jäi pois kuvasta, täytyykin lisätä vielä :)

   Poista
 3. Kivat näyttelyhahmot ja heillä myös hauskat nimet. Paljon onnea näyttelyysi. Luovuus on ilo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Kruunu Vuokko :) Täytyy todeta, että on se ihanaa väkerrellä tämmösiä :)

   Poista
 4. Jotain käsittämättömän upeaa, nuo pöllöt on IHANIA!!!!!!, sie oot kyllä taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kosotäti ja tervetuloa lukijakseni :) Pöllöihin hurahin viime keväänä, kun yhestä kattilankannesta tein semmosen puutarhaan ja yhtäkkiä niitä oliki koko suvulla ja kavereilla :)

   Poista
 5. Kyllä täytyy ihailla luomisvoimaasi ja kekseliäisyyttäsi. Näyttely taatusti puhuttelee kirjastossa käyviä, eikä jätä kylämäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulevi! Luulen, että ihmiset tykkäävät, oon ainaki saanut paljon palautetta. Oikeastaan kaiken takana on sanoma, että kaikesta voi tehä kaikkea ja se, että ihmisen ei tarvii olla liian totinen. Lapsenmielisyydellä ja huumorilla pärjää elämässä pitkälle :)

   Poista
 6. Siähän oot taiteilija! Nuo pöllöt on ihastuttavia. Tulee ihan maikkarin muinainen pöllö mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tämmönen yks kylähullu vaan :D Mutta kiitos Anu. Meillä on takapihalla vanha telkkari, jossa onkin punainen mainospöllö lukemassa pihapiirin väelle Pökköpuron paikallisuutisia :D

   Poista
 7. OiOiOi - mulla on ihka oikea Taiteilija blogi-ystävänä.. VoiVoi, miten ihanata - ja Wau!!! en mää osaa sanoa mitään järkevää.. Carrie on ihana ja Elvis ja Salma ja No, kaikki on niin mahtavia!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee Tanni. Kiitos hehkutuksesta, ihan tässä sanattomaks menee <3 Vien terveisiä heille :)

   Poista
 8. Niin mahtavia ja nuo nimetkin aivan yliverrot. Tälläisia näyttelyitä saisi tulla meillekin kirjastoon :) Sun postaus sai taas lauleskelemaan; viimeisen kuvan innoittamana hoilottelen "Ajatar on Forumissa" Nyt skrollainen takaisin ylös katselemaan vielä kerran kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Kiki :) Haha, itekki hoilotin tuota Ajatarta :) Ilomielin kuskaisin näitä minne tahansa, kun vaan joku maksaisi bensarahat. Pitäisi saaha myös mies peräkärryn kans ajelemaa, ite ei tohi lähteä. Päätyy vielä uutisiin liikennetuhoista :) On näissä tosin aikamoinen työ, ei ihan muutama tunti riitä. Mutta olisihan se kiva viedä muuallekkin omaa näkemystä, ennenkaikkea mua kiinnostas tietää, mitä kaupungeissa ollaan mieltä. Minä kun oon järjestäny ihan vaan pikkukunnissa näitä :)

   Poista
 9. Kotipellolla olisi sinulle Unikko-tunnustus..

  VastaaPoista
 10. Hubertin selän kyytiin voisin minäkin pompata, ei tiedä minne hubertin kanssa päädyttäisiin. Toki toiveissa ja unelmissa oli lämpimä paikka jossa voisi naukkailla kookosen sisältä raikasta nestettä ja meikäläisellä maailman isoimmat arskat päässä. Tosin siellä unelma reissulla ei oltaisi muut kuin minä ja hubert! Kivoja olivat nämä työsi ja pitää varmasti uudemman kerran vielä kiertää kuvat läpi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ta Ra :) Hubert on kyllä ollut monen suosikki tuolla eskari ja päiväkotipuolellakin. Lämpimään minäkin haluaisin. Tosin ottaisin mukaan nämä kaikki kierrätyslapseni :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!