perjantai 1. marraskuuta 2013

Vierivä kivi ei sammaloidu!


Vaan vanha kahvipannu on sammaloitunut. Sammalta on laitettu lisääkin. Tämä on minusta niin kaunis, oikeastaan eniten pihassa tuijotan tuota pannua. Kesällä siinä oli maksaruohoa ja kun se avasi roosanväriset kukkansa, olin ihan haltioissani. Ihme, kun en siitä ole laittanut kuvaa...?

Pata ja hillopurkkikin ovat saaneet sammalta. Räntäsateessa lämmittää.

Vielä ehin tehä betoniruukun ennenkuin lumet tuli. Sekin sai sammalta.

Orvokit sai lähteä ja ihana roskista löytynyt kahvipannu pääsi sammaleineen paraatipaikalle. Tämä on toinen , joka hivelee silmiä. Kuinka tuommonen vanha ja kärsinyt voikaan olla kaunista!

Sivuoven vastaanottoon on roudattu kaikkea roskista löytynyttä. Kottikärryt löytyi kerran metästä lenkkireissulla. Tyttö oli kuvaamassa kauempana ja luuli, että sain sairauskohtauksen :D Armeijan pakki on ainoa, jonka oon saanut.

Pankin käännetty pelto on oikeen romanttinen tuossa meijän pikkuterassin eessä :)  Kanervan värit melkein häipyy siihen. Tuossa oli kesällä lintujen juoma-allas. Pikkupuutarhurit  ne jaksaa puurtaa. Koko kesän ovat haravoineet ja kitkeneet rikkaruohoja. Hain ne kyllä pois jo talviunille, tarjosin kunnon iltapalan ja kylvyn :)
Kuvaaja on ollut hieman vinkkelissä kuvatessa, sillä kyllä tuo paalu ihan suorassa on!

Meillä kasvaa tämmösiä sieniä, millasias teillä kasvaa?

Jotenkin tuo haravointi jo tökkii, kun kolme kertaa piha on haravoitu kauttaaltaan ja saman verran ajettu ruohonleikkurilla silpuksi. Nyt ei enää jaksa. Jääköön kevääseen, sitäpaitsi lehdet ovat kauniita maassa. Oonkohan vähän kieroutunut :)

Huomenna olisi tarkotus laittaa pihamaalle vähän Halloweenia. Kauhugallerian pääkallot saavat kynttilälyhtyjä yms. Vaikka onkin pyhäpäivä, niin toimintaa on meijän huusholli täynnä. Siivouksia ja veneen kääntämistä.
 Ei ehi hiljentyä eikä pysähtyä. Jouluna sitten.

Viettäkää te mukava viikonloppu ja Pyhäinpäivä.
5 kommenttia:

 1. Nuo pannut on valtavan ihanat!! Miten tuossa mikään sammaloituu, kun tuollainen draivi Ruusu-Liisalla päällä - kaunista!! Muuten sä varmaan olisitkin Sammal-Martta.. Ruusuista puheen ollen löysin kirpulta ruusuisen silikonivuoan - siinä on muotit 6kpl ruusu-kakkuja.. Laita mulle os.tietosi niin laitan pukettia tulemaan.. jos vielä tarvetta..? Meili os. löytyy kotipellon sivulta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HaHa :D Kyllä tätä vauhtia vois jo vähentää ja vähän sammaloitua itekki.
   Tuostapa muuten nimi seuraavalle sammalotukselle :)

   Voi ihanaa...löysit ruusuvuokia.Kiitos tuhannesti, laitan osotetta.

   Poista
 2. Huhuu Irmeli! Blogissani olisi sinulle haaste

  VastaaPoista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!