sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Romunkeräystä!

Löysin tään kasan yhellä iltalenkillä ja arvatenkin oisin halunnut viijä kaikki samantien mukanani. No seuraavana päivänä kävin autolla ja suurin osa läks mukaan.
Ihanaa harmaata lautaa, kun vaan kuivattaa.

Tällä viikolla sain tämän kasan kuormalavoja. Kavihuonetta  kovalla yrityksellä ajattelin aloittaa rakentamaan tässä keväällä. Näistä on paljon apua.  Saas nähä miten käy :)

Mun aarteita :)

Nää löysin metalliroskiksesta.

Kaikki nää metalliroskista. Ihania ruosteisia aarteita. Kesän tullen suurin osa kyllä häviää joihinkin teoksiin tai rakennelmiin..

Ruosteisia unia :)


10 kommenttia:

 1. Mä en kestä - ihania aarteita! Vanhaa puuta.lavoja.ruostetta yms... mie romahan..enkä malta oottaa mitä ihanaa niistä teetkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, elä romaha :) Ruosteisia romuja on kyllä tainnut tulla liikaa rohmuttua, mutta minkäs teet, se kun vetää puoleensa. Pääsis vaan tuonne pihalle jo rakentelemaan, mut routaa on vielä :)

   Poista
 2. Täällä toinen huokailee , jotta mie en kestä ja romahan, siulla on paljon ihania aarteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon semmonen rohmu, pakko ottaa vaikkei tarviiskaan aina. Elä sinäkää romaha, käyt vaa kaivelee romupisteitä, sieltä näitä löytyy :)

   Poista
 3. Mahtavia aarteita sinulle, joka osaat ne hyödyntää..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti osaan, monesti niitä pyörittelen käsissä ja sitten ei keksikkään mitään. No tiijän, että se inspiraatio joskus tulee.

   Poista
 4. Meilläkin on suunnitteilla pieni kasvihuone, kun mies osui kultasuoneen ja toi kotosalle kerrostalosta poistettuja parvekelaseja. Meillä on vaan siitä kovin erilaiset visiot, mies puhuu multapusseista ja taimista. Minä puhun rottinkituolista, kattokyntteliköstä ja huolettomasti tuolin päälle heitetystä huovasta :D Menin vielä päästämään sammakon suustani, kun puoliso tiedusteli, että mitäs jos hän rakentaisi mulle pienen kasvihuoneen niin vastasin siinä tapauksessa olevani niin onnellinen, etten ikinä enää valita mistään :D

  VastaaPoista
 5. Sun aarteet jäi kehumatta; upeita!

  VastaaPoista
 6. Heh, piti googlella hakee jotain omasta blogistani ja kirjotin ilmeisesti jotain väärin kun päädyin tänne. Löytykin kiva blogi, sait uuren lukijan melkein blogikaimasta. Ja täälähän on kommentoinut monta tuttuakin (kiki ja kosotäti, siis), tunnen jo olevani kotona. :-D

  VastaaPoista
 7. oi mitä aarteita! tykkään kovasti.. itse tein vanhan saunan alta samanmoisia ihanan ruosteisia löytöjä. :)

  VastaaPoista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!