perjantai 28. maaliskuuta 2014

Last Train to London!


...No ei ihan nyt London...ja ihan vaan puujuna :D

Onpa ollut mahtava viikko ilmojen suhteen. Oon riehunut puutarhassa aamusta siihen asti, kun alkaa pimetä. Haravoinut ja kerännyt oksia. Tänään polttelin niitä. Hetkeksi menin verstaalle vasaroimaan, niin eiköhän paloautot lähteneet liikkeelle.(Huom. asutaan paloaseman vieressä )  Säikähin, että niinkö se tuli läks irti. Huh! Sitä on niin araks käyny näiden meijän tuhopolttojen jälkeen. 

Miehen kans ollaan käyty joka ilta lenkillä katsastelemassa, että jokohan meijän perinteiset lenkkireitit olis sulaneet. Päästäs ihan kuivin jaloin lintobongailemaan. Nyt onkin haastetta, kun ollaan opeteltu lintujen ääniä ja ulkonäköä :) Mielenkiinnolla ootan, minkälainen tappelu siitä syntyy, heh :D 
Taannoin minä väitin nähneeni kivipäätikan. Mies oli ihan yrmistynyt, että mikä se semmonen lintu on, ei hänen tietääkseen suomessa asu. Minä vaan, että joojoo asuu, etkö muka tiijä. Ihan on suomalainen muuttolintu! Mies oli ihan, että WHAT!!!???  Noh, naisen logiikka saa aikaan, vaikka uusia lintulajeja!
Se olikin se kivitasku loppujen lopuksi :D :D

No näinhän minä unta uudesta urheilulajistakin nimeltä kuulaloikka! Samalla, kun työnnetään kuulaa, loikataan taaksepäin. Ajatuksena että sekä se kuulan työntömatka, että se oma taaksepäinloikka ovat samanmittasia lähtöpaikasta tai ainakin lähinnä toisiaan   :D

Voi jessus, kun meinatttin miehen kans kuolla nauruun, kun kerroin aamulla tuon :D

No palataampas aiheeseen. Eilen kävelin yksin, kun miehellä oli sulkapallotreeni. 
Suuntasin uudelle kävelytielle ja sen viereen...


 Ihana sammaloitunut vene otti silmään, kun puita oli kaadettu eeestä pois. Nyt onkin tarkotus selvittää, kenen vene on. Tahtos niin itelleen tuon. Olis monta ideaa.

Oikasin sitten junaradalle.Korallikanukka loistaa yllättävän punasena, kun ei vielä paljon ole vihreätä.


Meijän talo on aikalailla lähellä tätä rataa.


Voivoi onneton viitta.

Seuraavan aamun puukuorma oottaa lähtöä.


Tätä kaarretta  jaksan aina ihailla. Joka vuodenaikana ja kellonaikana näyttää aina erilaiselta riippuen mistäpäin aurinko paistaa.  Tämä kuva voisi olla vaikka syksyn ruskasta. Kummasti aurinko on kullannut kaiken vielä niin harmaan.

Voikaa hyvin ja hyvää viikonloppua. Muistakaa kääntää kelloja...plääh! Ihan turhaa! Voisin luopua moisesta turhuudesta.Electric Light Orchestra: Last Train to London!
Niin kuuntelin tuota biisiä ja koko bändiä 70-80-luvulla. Mahtavaa :)

7 kommenttia:

 1. Kaikkea upeaa kuvattavaa olet löytänyt. Aurinko temppuileenyt säteillään kivasti, illalla värit aivan erisävyisiä kuin aamulla. tuosta veneestä saisikin vaikka mitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Nyt tajuaa myös sen, miten tuota aurinkoa onkin kaivannut pimeän talven aikana. Jaksaa aivan erilailla tehä asioita ja olla pihalla.

   Totta, eilen mietiskelin pihapiirissä, että mihinkä sen veneen sijottaisin, JOS sen saisin :)

   Poista
 2. Mikä upea vene, toivottavasti saat sen itsellesi
  Mahtavia lenkkimaastoja teilläpäin.
  meilläkin oli tänään roskienpolttoa, ja pihamaan siivousta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kosotäti, sain ainakin omistajan selville. Maanantaina soittelen ja kysyn.

   Muuten sun paketti venyy taas viikolla. Kaamea pihansiivoustalkoo ollut tällä viikolla ja illat oon ollut ihan puhkipoikki, että en ole jaksanut yhtään mitään muuta ajatella. Ensi viikolla lupaan laittaa :)

   Poista
 3. Tuosta soutuveneestä tulisi mahtava kun siihen istuttaisi kukkia:) Sinisiä kukkia ympärille ja se näyttäisi ihan vedeltä :) Sää tietysti tuunaat siitä jotain niin ihanaa, että lukijoille tulee tarve käydä tutkimassa kaikki lähirannat. Oikein, oikein hyvää Irmelin nimipäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos Kiki <3 En ole vielä saanut yhteyttä veneen omistajaan ja mulla oli mielessä ekana nuo kukkaset ja juurikin siniset, MUTTA sitten läks ajatus, että jos sen saisi sahattua kahtia ja nostettua pystyyn molemmat..siis semmonen pationtapainen nurkkaus....vaan taitaa jäähä haaveeks :/ Noh huomenna yritystä jatketaan :)

   Poista
 4. Noissa kiskoissa on selvästi lähtemisen ja menon meininki. Blogissani on sinulle haaste, toivottavasti jaksat ottaa vastaan.

  VastaaPoista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!