lauantai 8. marraskuuta 2014

Enkeli muutti puutarhaan!


Iltaa jo kolmannen kerran, heh! Oon nyt tunnin verran yrittänyt lähettää tätä postausta pilveen tai jonnekkin ilmoille, vaan aina on tyhjä paperi eessä eikä mitään oo jäänyt muistiin, ei ees luonnoksena. 
En muista kaikkia, mitä oon jorissut, mutta jotain ilmoista ja enkeleistä ja lumesta ja auringosta ja ja :)

Meijän syyspihalle muutti enkeli tai no oikeastaan vaan vaihtoi paikkaa. Kesän tämä asusteli suihkualtaalla kuunliljojen seassa.

Auringonsäteet lämmittivät enkeliä.

Syntyjä syviä hän miettii.

Näin ihana oli alkuviikko, + 10 astetta. 
 Näyttää siltä etten olis haravoinu, mutta hahaa oonpas...Havuja ja lehtiä keräsin tuohon rikkaruohopesään. Alle kasasin  vanhoja sanomalehtiä. Jospa ne kuolisivat, niin saisin tuohon joskus kunnon kukkapenkin.Tuo sinkkisaavi muuten roskista :)


Illan varjoon himmeään...

Aamulla kaikki on toisin...

Voi voi lunta, mutta enhän minä palele...

Lumi teki enkelin eteiseen...eiku pihalle.

Viime yönä maa oli valkoinen. Ihana tunne, kun aamulla ekana katsoi ikkunasta ulos. Aivan lapsuuden ajat tulivat mieleen. Se riemu ja ilo ja hirveä hinku päästä tekemään lumiukkoja :)

Enkelit lentää sun uniin..ota kiinni!

Hyvää yötä ja huomenta :)

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tuo alla oleva piikki on ikivanha lyhtytelineen alaosa, johon kuului lasiosa. Se meni kuitenkin rikki jo ekassa kynttilänvaihossa. Tuo piikki jäi sitten pihan perälle ruostumaan, kunnes kesällä äkkäsin sen sieltä. Lasinkin heitin jo pois, mutta otin takasi. Enkeli on istunut ikkunalaudalla sisällä monta vuotta, mutta päästimpä sen ulos ja tuo alusta oli hyvä sille :)

      Poista
  2. Olipas ihana enkeli-postaus.. voi, miten kutsuva teitin sisäänkäynti. Mä en ole kanervia ostanut kun posteljoonin ruukkuun tervehdykseksi.. kuisti kyllä kaipaisi jotakin samoin meitinkin rappuset.. ovat niin valjut kun katselee näitä kuvia. Täälläkin lunta satoi, mutta poismennyttä on.. Muksaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanni. Satuin osumaan kanervien alemyyntiin, niin olihan ostettava, kun halvalla sai. Ite kaipaisin meijän rappusiin lisää maalia ja kaiteet :) Meillä muuten vielä lunta, ihmeellistä. Tosin toivon, että sulais, että ne 50 sipulia vielä voisin tökätä maahan.

      Ihanaa viikonloppua :)

      Poista
  3. Kuinka ihanan kutsuva onkaan siun oven edusta ja rappuset.
    Mainio idea laittaa enkeli kuvun alle.
    Enkeleitä elämäsii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kosotäti, enkeleitä tarvitaan aina :)
      Ihanaa viikonloppua siulle :)

      Poista
  4. Ihana enkeli! Kiitos sain kopin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit. Kiva,että nappasit. Piäkkin kiinni :)

      Poista
  5. On se hyvä, että sinnikkäästi laitoit tätä postausta blogistaaniaan. On kyllä niin upea tuunaus, että täytyy ideavarastaa :) Nuo laulut tuossa tekstissä yritän kyllä unohtaa kun meillä on jo viikonlopusta väsynyt teini nukkumassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kiki :) Läppäri meinas kyllä lentää seinään. Tottakai saa varastaa, sitä varten nää on täällä. Minäki ehotan, ettet kovin ala siellä hoilottaan :D

      Poista
  6. Kyllä lumi maisemoi nopsasti - kuten kuvatkin kertovat. Kaikkea kivaa on porraspäässä :)

    VastaaPoista
  7. Ihana! Kyllä tuolla pihalla viihtyy monta muutakin enkeliä!

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!