tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kello yhden lepohetki!


Kukkuluuruu! Ihan ekana kiitoksia kaikille ihanille lukijoille kommentoinnista viime postaukseen ja Taina T:lle kiitos sydämellisestä blogikuvauksesta haasteen yhteydessä. Kesän aikana lupaan osallistua siihen :)
Tänään sateinen päivä pitää sisätiloissa, joten hyvä aika kirjoittaa kuulumisia. Kamera on pullollaan kuvia, joita on pitänyt napsia aurinkoisina päivinä, joten sekin tuli tyhjennettyä koneelle. Kaikki aurinkoiset päivät oon ollu pihalla aamusta iltaan, ruuankin oon tehny pihahellalla ja syötykin ulkona. Mulle ulkoelämä on kaikki kaikessa kesäaikaan. Välillä käynyt uiskentelemassa ja taas jatkanut puuhasteluja. 

Viime sunnuntaina kuitenkin maltoin pitää lepopäivän, enkä nikkaroinut mitään. En repinyt rikkaruohoja, en ajanut nurmikkoa, en raahannut kiviä, enkä alkanut kaivamaan uutta aluetta pihapolulle (niin kyllä meinasin). Yhtäkkiä iski ihana olo, kun katselin ympärilleni, aurinko helotti taivaan täydeltä, lintuset kylpivät suihkualtaalla ja monet kukat aukaisivat nuppujaan. Tuli tunne, että tätä päivää en aio hukata raatamisella. KESÄ! Mikä ihana sana  ❀

Siispä lepohetkelle vähän enemmän sisustettuun kasvihuoneeseen. Oon nyt vaan niin ihastunut tähän "olohuoneeseen" Muistui mieleen tytönkin lausahdus: " Kohta sää äiti ootkin jo vihannes, että oikea paikka sulle" Mitä lie tarkottanut? Joko tätä mullassa möyrintää tai mun ajatusmaailmaa :D
Ja tietenkin kesän parasta luettavaa. 


Hups, tuulenpuuska meinas viijä katoksen. Se ei nimittäin oo millään kiinni, kun oli vielä väärinpäin. Eilen käännettiin ja kiinnitettiin sivuharuksilla kiinni. Tuohan on siis vaan hätäratkaisu, kun se OIKEA IHANA JA VALKOINEN tulee, jossa on vanhat ikkunat ja ovet ymsyms. Noo, jos kymmenen vuojen sisällä :)

Huom! Tällä välillä ( 5 min)  kun mies otti kuvia, on ilmestynyt myös peili sekä pikkupöytä hetekan viereen :)

Makkuultaan on myös kiva kuvata. Vähän erilaista perspektiiviä :)


Ihan vieressä tämä jumalainen ääni ♥ jota on vaan niin rauhottavaa kuunnella. Aurinko lämmittää, ei ole kiire minnekkään. Saa vaan olla ja nauttia.  ( Kahtena versiona, kun ei oman videon äänet tulleet tähän)

On täällä muuten muitakin kasviksia, kuin minä :D Tomaatti yrittää sinnikkäästi kohota ylöspäin. Mutta huonolta näyttää, todella huonolta verrattuna muihin kesiin.

 Tämä kattokruunu kyllä näkyi jo edellisessä postauksessa, mutta pakko laittaa lähikuvaa. Se on tosi ihana ja siinä on kauniita yksityiskohtia, muitakin kuin ruostepilkut. Vaikkakaan kuvassa ei tule oikeuksiinsa. Tämä oli viime kesänä ilmestynyt rappusille. Kiitos Marita ja hänen miehensä  ♥♥
Peilin löysin 0,50 kirpparilta.

Kello yhden lepohetki, silloin on sopiva aika nauttia kylmää ja raikasta valkkaria.


Viherpiha on kyllä niin täynnä kaikenlaista ihanaa ja hyödyllistä. Ja selkeitä ohjeitakin. No tuo juttu olis saanu jäähä lukematta.


Sillon tul lähtö! Ei tienny miten päis kengät ois menny jalkoihi. Huoh! Se siitä lepopäivästä Inspiraatio kun ei kato aikaa.  No saattoipa viinintilkalla olla vaikutusta. :D

Näkemisiin ja seuraavalla kerralla takapihan suihkualtaalta vähän enemmänkin asiaa. Voikaa hyvin ja nauttikaa suvesta, se on LIIAN lyhyt ♥


 Ainiin, viime perjantaina Ylen Radio Keski-Suomesta Riikka Pennanen, Marika Paaso ja Pauliina Tolvanen käväsivät kylässä :) Suorassa lähetyksessä Radio kylssä-ohjelma vieraili Kannonkoskella. Kiitos heille.

14 kommenttia:

  1. Ihana postaus. Tuollainen kasvihuone sitä pitäisi minullakin olla. Jollei siellä tomaatit kasva, niin ainakin kasvarin emännällä olisi lokoisat oltavat. Sanontahan kuuluu, että lasten suusta kuulet totuuden. Oma tyttäreni saattaisi hyvinkin tokaista minulle samalla tavoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos between :) Niin, pitäähän sitä vihannesten kasvattajallakin oma kolo olla, jossa ladata akkuja. Ja mahtuuhan sitä samaan tilaan sekä kasvit että leposija. Hehe, lapset ne ovat parhaita sutkauttajia :)

      Aurinkoista viikkoa :)

      Poista
  2. Ajatukset meni ihan katki, kun katselin vain tuota sun ihanaa levähdys paikkaa. Taitaa muuten tulla meillekin jossakin vaiheessa. Ainakin jonkinmoinen levähdyspaikka.
    Voihan kannonkoski sentään. Muistan, kun olin lapsena kannonkoskella "Mirjamin" kodissa maalaisleirillä. Olisin halunnut ratsastusleirille, mutta vanhempani laittoivat minut siihen maalaisleirille. Siellä sitä sitten hoidettiin kilejä, kanoja, pupuja ym... :) Kivoja kuvia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos TaRa! No niin se on moalima pieni :) Mirjamin kotia ei taija enää ollakkaan, vuonna 2013 se paloi pahasti, enkä tiijä olisko enää korjattu.

      Tuommosen kasvihuoneen saa aika edullisesti. Siellä voi viettää aikaa sateellakin, on valoisaa ja lämmintäkin :) Onnea etsintään :)

      Mukavaa loppuviikkoa :)

      Poista
  3. Mukava paikka viettää siestaa... kunhan vaan olisi aurinkoista ja lämmintä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kyllä sitä kesällä kaipaa kunnon poutaa ja lämmintä :)

      Poista
  4. Oi, no nythän löytyi kiva blogi! Liityn oitis lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Tuulikki :) Tervetuloa vaan lukijaksi, toivottavasti viihdyt :)

      Poista
  5. Varmasti kiva ottaa vaikka päivänokoset tuolla kasvi- ja virkistäytymishuoneessa.
    Ihanaa kesää. Toivotaan, että vielä saamme sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vuokko, sitä ihanaa kesää ootellessa :) Uskomme vakaasti, että se hellejaksokin sieltä tulee :) On siellä kasvihuoneessa uni maistunutkin, sateella kiva pötkötellä :)

      Poista
  6. Siulla on maailman ihanin kesähuone, tuolla on varmasti mukava ottaa pienet torkut ja nautiskella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kosotäti :)Siellä muuten ON ihanaa makoilla. Kerran päivässä siellä on käytävä lepäilemässä ja lueskelemassa tai kuuntelemassa radiota :)

      Poista
  7. Ihana kesäinen fiilis välittyi tänne asti. Mulla ollut suunnitelmissa tehdä leikkimökistä itelle kesähuone jossa ladata akkuja. Pitäisi ensin tyhjentää mökki kaikesta tavarasta.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Gitta :) Tuo päivä tais olla kesän lämpimämpiä, voi kun saatais vielä samanlaisia monta.
      Toivottavasti saat inspiksen leikkimökin tyhjentämiseen. Sehän se vasta mahtava kesähuone olisikin. Meille ei varmaan ikinä saaha semmosta, ellen ite ala rakentamaan :)

      Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!