perjantai 4. syyskuuta 2015

Keinu, puutuolit ja muuta mukavata :)Perjantaiaamua! Ja kiitos taas kommenteistanne ♥

Kesäkuvia on hurjat määrät, oon niin mahoton kuvaaja, että kone on pullollaan niitä. Kaikkia ei ehi millään näyttää, pitäis tehä postaus joka päivä. Ja tiettyä kuvaa, kun alkaa etsimään...huoh...kun neulaa etsisi heinäladosta :) Vähän samalla lailla kävi näitten kuvien kans. Eilinen ilta meni avatessa joka kansio heinä-ja elokuulta. Kun olis aikaa joskus kirjoittaa kansioon, mitä siellä on, niin näkis heti. Joskus on ollut. Vanhetessa se aika vaan vähenee. Kun muistais kylminä talvi-iltoina nämä asiat, eikä vaan surffailis vasepuukissa ja pinterestissä :D

Tuo eka kuva pari viikkoa sitten eräänä aamuna, kun oli vielä yli +20 lämmintä.

Pari vuotta sitten sain kasan vanhoja puutuoleja. Ne olivat pihalla pari kesää ja päällyslaudathan niistä menivät. Sitten ne toimi kaikenlaisina kukkatelineinä ja olivat pitämässä puskia kasassa. 
 Vein sitten rangat sisätiloihin kuivumaan ja yks päivä kesän alussa niitä pyörittelin, että mitä niille tekis, kun pyörivät tiellä. Sitten välähti. Ruuvasin penkit toisiinsa kiinni ja pari pitkää lankkua päällyslaudaksi. 


SiinäKIN on mukavaa ottaa nokoset :) Täytys vaan suojata jollakin puunsuojalla, tietäs vaan minkä väriseks.


Joku sanoi kerran, että pitääkö kaikki sisustaa, kun kävi meijän pihassa?? Tottakai, eihän semmosta paikkaa ookkaan, mitä ei vois sisustaa...vai onko muka?
Niimpä  meijän keinukin on sisustettu.Sielläkin voi ottaa unoset, on peittoa ja tyynyä, verhot ja valot. Kahvinkeitin vaan puuttuu :D Hahhaa, joku vois luulla ettei se muuta teekkään, ku makoilee päivät pitkät.

Lobeliat tässä vielä hyvässä kukassa, nyt oon osan viskannu menemään, kun pääsivät kuivahtamaan. Niitähän on niin hidasta elvyttää enää. Joitakin kyllä leikkasin ihan alas, että katotaan vieläkö ehtivät kukkimaan.

Ihanaiset bellikset levisivät yhtäkkiä yhestä kituvasta puskasta.


Näihin tunnelmiin...
 oikein mukavata viikonloppua

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina, mukavaa tuolla tosiaan on istuskella :)

   Poista
 2. Tuollainen keinu oli minunkin lapsuudenkodissani. Ihanat lobeliat. Minä en saa noita belliksiä koskaan menestymään. Kerro minulle vinkkisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vuokko. Ei mulla mitään ihmeellisiä vinkkejä noihin belliksiin ole, aika läpäisevä maa niillä on ja lannotin keväällä yhen kerran. Siinä se :)

   Poista
 3. Mahtava idea tehdä tuoleista kunnon penkki ,ja verhot keinussa oi että.
  Oikein mukavaa syyskuuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta kosotäti. Keinussa on kyllä tunnelmaa nyt :) Ihanaa ja lämmintä syyskuuta sullekkin :)

   Poista
 4. Kivan penkin teit ja nuo verhot keinussa tekevät siitä houkuttelevan rentoutumispaikan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Onnenpähkinä :) Keinussa onkin tullut istuttua enemmän, kuin ennen :)

   Poista
 5. Hieno idea tuo puutuolipenkki! Täytyypä katsella omastakin varastosta, siellä muistaakseni on jotakin vanhoja tuoleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Serentis :) Kannattaa nikkaroida hyötykäyttöön niitä tuoleja. Kiva, jos sait idean :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!