torstai 1. lokakuuta 2015

Suihkuallas part two!


Hellurei ja hellät tunteet. Kiitokset edellisen postauksen kommenteista ♥ 
Anteeksi poissaoloni. Tietokoneongelmia...huoh! Mies sai tänään rakennettua oman pöytäkoneeni alusta asti uudestaan. Keväällä siihen iski viirus, joka tuhosi emolevyn. Onneksi ehittiin siirtää kaikki ulkoiselle levylle. Kesän oon tytön vanhalla läppärillä surffaillu, mutta en ikinä tottunu  bloggaamaan. Ei sen puoleen, että mulla hirveästi sitä bloggausaikakaan ois ollu :D Nyt täytyy sitten tehä kesämuisteloita :)


Tyttöset saivat tikkaat, että pääsevät turvallisemmin uimaan. Huvimajakin tuli kiinalaisesta lyhdystä. Ankat suojelevat edelleen  pikku kiipeilijöitä.  Muitakin vesielukoita on suojelemassa niitä.On käärme ja joku vesiliskokin huoltajina. Pakko kyllä sanoa, että pojantytön 8 v kans haikailiin pienennyskoneen perään. Oltais menty nukkekatraan seuraks loikoilemaan ja polskimaan :)
Lisää kasvillisuutta on tullut altaan reunoille.


Roskista löytynyt ja rautalangalla kokoon kursittu kastelukannu somisteena. Oviverhosta nuo pisarat.Ei piä unohtaa enkelin suojelusta altaallakin ♥Elokuun iltatunnelmia. Nyt tämäkin on muistoja vain. Oikeastaan siksikin laitoin tämän postauksen, koska allas on tyhjennetty ja otettu maasta pois kokonaan. Samoin kaikki kasvillisuudet. Paikka vaihtuu toiseen ja niksibetonista ajattelin valaa suoraan maakuoppaan seuraavan.
Huonoa kuvalaatua, mutta tunnelma oli ihana elokuun ekana iltana tuolla kasvihuoneessa, kun oli lämmintä :)

Seuraavaksi välähdyksiä ruusutarhan etenemisestä.

Oikein ihanaa viikonloppua teille. Toivotaan, että myrsky menisi ohi mahollisimman vähin tuhoin.

♥♥Voikaa hyvin ♥♥

12 kommenttia:

 1. Olipa kiva allas asukkeineen kaikkineen. Elokuinen iltatunnelma on myös satumainen.
  Hyvää tulevaa viikonloppua myös sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vuokko. Elokuun illat olivat kyllä ihania ja lämpimiä. Ei haittaa nämä kurjat kelit, kun on tullut otetua kaikki irti kesästä ja tullut oltua pihalla aamusta yömyöhään :)

   Ihanaa viikonloppua sullekkin :)

   Poista
 2. Ihan allas noilla nukeilla, tee ihmeessä ensikesänä uusi.
  Kasvihuoneesi on niin tunnelmallinen tuollahan vois viettä yöjuhlia :)
  leppoisaa lokakuuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kosotäti. Uusi rakentuu ihan varmana, sillä onhan pihassa oltava vesiaihe.
   Hih, siellä ON vietetty juhlat :)

   Lupsakkata lokakuuta sullekkin.

   Poista
 3. Enpä yhtään ihmettele, että olisitte halunneet pienennyksen ja mukaanpääsyn altaan maailmaan. Niin herkulliset asetelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta between, olispa se ollut ratkiriemukasta polskia omassa altaassa :)

   Poista
 4. Voi miten ihania tunnelmakuvia. Hienoja nukkejuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie :) Ihanaa syksyssä on se, että saa poltella kynttilöitä ja laitella valoja.

   Ihanaa ensi viikkoa :)

   Poista
 5. Mikä ihanuus nukkekoti altaan reunalla :) Ja oi oi tuota kasvihuonetta <3 Luulin ensin senkin olevan minimaailma mutta koska stalkkaan aina sun kuvia suurennuslasilla niin tajusin sitruunapuusta tuon oikean mittakaavan. Minkä ihmeen takia annoin miehen kantaa kasvihuoneeseen grillin talvisuojaan :D Tuollainen lämpöinen pesä olisi paljon mieleisempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooooos Kiki. Hahhaa suurennuslasi :D :D
   Kasvihuoneeseen ei ollut muuta laitettavaa, kuin pari tomaattia ja yrttejä, joten sinne sopi hyvin vanha hetekka. Se on ollutkin kovassa käytössä kesän ja syksyn. Enimmillään siellä oli +45 lämmintä :) Hyvin tarkenin. Tytön sanoin.. vihannekselle sopiva paikka :D
   Nyt oli kuitenkin pakko kantaa kaikki vadit, sangot sun muut kukka-astiat sinne talvisäilöön ja ottaa tekstiilit pois. No ei väliä, viime yönä oli -5 astetta hallaa eikä päivälämpökään ylitä +5 astetta, joten eiköhän siellä oleskelu ala muutenkin olla lopussa.

   Kirjavaa syksyä sinne.

   Poista
 6. Ihanaa leikkimieltä siellä!! Ja kutsuva tuo tomaattihuone, vähän toisenlainen. Tuollaisesta haaveilen vasta. Sinulla on tuota mielikuvitusta varmaan erääseen tehtäväänkin, johon olen sinut haastanut sivullani. Toivon, että on. Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leila. Ei minusta aikuista saa, kun kokoajan leikittää :D Voi, oon tosi huono osallistumaan haasteisiin, mutta kiitos. Käyn vilkaisemassa, mistä on kyse :)

   Ihanaa syksyä sinnekkin.

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!