sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Keijunkylän syksy!


Moikkamoi! Viikko on taas vierähtänyt iloisissa merkeissä. Pojantyttö oli syyslomalla mummolassa ja tehtiin kaikkea kivaa. Enimmäkseen ulkoiltiin. Pihasta löytyi monta leikkipaikkaa ja ne yhistettynä tyttösen vilkkaaseen mielikuvitukseen leikit olivatkin ihania. Ja tämä lapsenmielinen mummohan oli mukana täysillä :)

Tästä keijunkylästä eipä ole ehtinyt koko kesänä laittamaan kuvaa, mutta eihän se ole myöhäistä vieläkään. Täällä meno ei ole kiireistä vaan otetaan hetki kerrallaan ja tehdään mitä huvittaa :)

Kissa vartioi ovea, kana on kellahtanut kylelleen ja lehmä ihmettelee, missä vihreä ruoho. Äiti ja tyttö miettivät, joskohan sitä haravointiin alkaisi :)

Iskää ei paljon haravointi kiinnosta, pilvien katselu on mielenkiintoisempaa. Poikakin seurustelee mielummin hepan kanssa, kun tarttuisi haravaan.

Niinköhän koko keijunkylä peittyy lehtiin....
 
                ❀❀❀❀❀❀
Mukavaa alkavaa viikkoa! 

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana keijunkylä! Kyllä touhut lastenlapsien kanssa ovat mukavia, suorastaan elämän tähtihetkiä. Meille tulee huomenna tyttäreni 7-kuukautisen Minja-tytön kanssa. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli :) Voi ihanuutta, saat nuuhkia pientä taaperoa. Oikein ihanaa aikaa teille ♥

   Poista
 2. Mulla samat fiilikset keiju-iskän kanssa, haravointi ei paljoa kiinnosta..sun aikaisemmalla vinkillä olenkin suhannut pihalla ruohonleikkurin kanssa,,silpuksi nekin.. Parasta on kun lapsellisuus iskee ja kun saa vielä puuhastella oman lapsenlapsen kanssa. Mukavaa aikaa sinne<3
  Niin ja ihan ihana kylä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni :) No mukavaa, että vinkki on ollut tarpeellinen. Itekkin teen niin ja loput haravoin ennen lumia. Lapsenmielisyys on kyllä niin parasta. Harmillisesti meiltä loppui aika kesken ja monet puuhastelut jäi seuraavaan kertaan.

   Poista
 3. Keijukyläkin on asettautunut syksyyn. Lastenlasten kanssa oleminen on ihan parasta.
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Vuokko :) Kyllä nyt on niin syksyistä, että. Melkein viimeiset lehdet varisseet taas pitkin pihaa. Keijutkin kohta talviunille joutavat :)

   Poista
 4. Herkullinen keijukylä. Lapsenlapset tulevat varmasti tuon muistmaan vielä aikuisinakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Between. Toivottavasti muistavat ja toivon mukaan kylä pysyy pystyssä vielä vuosia :)

   Poista
 5. Hurmaava keijukylä, tuollaisen äärellä oisin miekin leikkinyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kosotäti :) Eihän se ole vieläkään myöhäistä, vanha kanto vaan pystyyn pihaan ja nikkaroimaan :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!