lauantai 24. lokakuuta 2015

Leirinuotiolla!

Lauantai-iltaa! Oon tässä muistellu kesää ja alkusyksyä. Syyskuun lopulla pälkähti päähän tehä leirinuotio. Tuossa on monia vuosia ollu kaapelikelapöytä, kesällä se sitten otti ja hajosi. Lahonnut alaosastaan ihan kokonaan. Onneks kansi oli ehjä. Nikkaroin siihen uudet jalat. Sitten aloin katselemaan ympäristöä ja vot leirinuotion paikkahan tää on. Tynnyrinpohja on roskislöytö vuosien takaa ja kyllä sitä on käytettykin.  Siinä oon polttanu joka kevät ja syksy pikkuroskia ja risuja ja  samalla paistanu makkaraa. Ritilän päälle kahvipannu ja siinä tulee kahvitkin samalla.

Miehen kans käytiin kesällä yks yö uimassa ja siellä rannalla oli tuo iso lankku.  Olin sen aamu-uinnilla vetäny järvestä rannalle. No myöpä otettiin se mukkaan. Eihän se ollutkaan ku 5,30 metriä pitkä :) Matkalla polliisi tuli vastaan. Pisti kaikki valot palamaan ja pysähtyi meijän viereen. -Nyt näyttää kyllä niin epäillyttävältä, että pakko kysyä mitä ootte tekemässä?
-Minä selittämään, että löydettiin järvestä tämmönen lankku ja tehhään siitä penkki ja pöytä.
-No ihankohan järvestä ja vai pöytä? Polliisi ihmetteli. - Minä selitän, että aamulla sen raahasin järvestä, kenenkä lie laiturista lähteny jäitten mukana. Ratissa ollut poliisi naureskeli jo täyttä häkää.
No ei juoduttu putkaan :D 
Että ei meillä tylsää ole :) Mutta onhan tuo ihan mahtava lankku. Ei sitä hennonu sahata pöytälautoihin. Huom. viereisen penkin jalat.  Hätä keinot keksii :)

Ovet oon saanu puretuista taloista. Tuossa toisessa on peltien raamit vai mitkä ne nyt onkaan nimeltään. Roskista niitä löyty yks kesä yhtenään. Irrotin vaan toisistaan. Hienoja kehyksiä.

Ystävältä saatu entinen baaritiski pääsi seinäksi. Ei sopinu minnekkään sisälle, nii oli pakko keksiä muu paikka. Sisko toi kerran tuommosen kuormalavan, ihan ilmetty ikkuna. Naputtelin kiinni ja lisäsin muratin plus kynttilän ja  peltisydämen.

 Roskista tämäkin löytö. Lisäsin vaan lamppuöljyä, niin saatiin hyvä valo iltaan. Pelti toimittaa hyllyn virkaa :)

Oon niin iloinen, että saatiin tuokin tila hyvään käyttöön. Syksyn kaiket illat ja varsinkin viikonloput istuskeltiin tuolla tulen äärellä ja tunnelmoitiin.

Voiko tämän parempaa enää olla, kuin vierellä rakas ihminen, kuutamo, 
lyhdyt, elävä tuli ja viiniä

Myöhemmin illalla kuumaa kaakaota ja makkaraa.

 Oi, näitä muistoja :)

Viettäkäähän mukava viikonloppu ♥ 

8 kommenttia:

 1. Tunnelmallinen ja mahtava nuotiopaikka, elävän tulen ympärillä on ihana istuskella ja katsella liekkejä ja hiipuvaa hiillosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta kosotäti :) Elävää tulta katsoisi vaikka kuinka kauan, mielummin kuin telkkaria :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Vuokko, toivottavasti vielä ennen talvea voisi istuskella tuolla :)

   Poista
 3. Varmasti tontut tykkäävät tuollaisista paikoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,on siellä ainakin nää kaks tonttua :) Toivottavasti pihapiirin maahisia ja muitakin otuksia :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!