torstai 19. marraskuuta 2015

Tonttuja ja roskisten kaivelua!


Heissulivei! Kiitoksia teille ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen ♥
Taas on käyty metalliroskissa kaivelemassa ja aarteitahan sieltä löytyi. Tämä kattila se siellä köllötti kylellään. Nyt on paremmassa käytössä :)
Moni niin kauhistelee näitä mun roskiskaiveluja ja löytöjä ja varsinkin sitä, kun levittelen ne tänne pitkin pihoja. Ite en näe niissä mitään rumaa, vaan mulle ne ovat paljon hienompia, kuin kaupasta ostettu uusi ja kiiltävä.  Mutta meitähän on joka lähtöön, voa osa jääp asemalle :)

Pikkumökin nurkalla vähän koristuksia vai kauhistuksia...?  Löylykiulu ja kauhakin löytyi samalla reissulla.  Ikkuna on yhestä puretusta saunasta.


Etupihan terassi jäi kesken, niin siihen oli keksittävä jotakin. No meiltähän niitä jotakin löytyy sieltätäältä. Jos ihmettelette tuota sumuista läikkää joka kuvassa, se on mun kameran linssissä, joka ei lähe pois.

Punatulkku muutti asumaan sankokuusen juurelle.


Aloin tekemään havupalloa...haha! Siitä tuli puu. Ja hätä keinot keksii, kun ei ollut yhtään tyhjää sankoa, mihin sen ois tökännyt. Varsi on pitkällä kivien välissä, ettei tuuli kaada.Eiköpä ookki ihana elämää nähnyt lampunvarjostin?? Sain ystävältä. Tuon rautakupin löysin ite roskista. Pullonkorkkeja mukana. Siellähän saavat ruostua.

Tuon arvoitus ei oo vielä selvinny, mikä on. Mutta ei haittaa, hieno se on silti.


Siinä muutamat kranssit.

Roskista löysin grillin kuvun, ekana en ottanu, mutta sitten kävin hakemassa. Ojassa lojui koivunkanto tullessa. Nappasin kainaloon ja tein puutarhatontulle talon :D 

Viime postauksessa vilautinkin jo muutamaa pikkutonttua, nyt on pakko laittaa lisää kuvia. Oon niin ihastunut niihin :) Eilen illalla oisin niin kaivannut sitä piennenyskonetta :DOis tahtonu mukaan tuonne kuusen alle istuskelemaan :)

Hihhiii...mä en aikuistu ikinä. Älkää tekään :)


Mukavaa viikonloppua teille. Meillä on pikkujoulut. Tiptap !
                 ★★★★★

8 kommenttia:

 1. Uppeita löytöjä, on se niin että toisen romu on toisen aarre,:) hienoja asetelmia olet rakennellu.
  Tonttupari kuusen alla on niin sulonen, kyllä oiskin mukava istua hei kanssa tulilla ja haaveilla valkiasta joulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosotäti, kiitoksia ♥ Täytynee hakea kaikki tonttuset sisälle, koska meille on luvassa parin viikon aikana joka päivälle lunta ja pikkupakkasta :) Ihanaa viikonloppua sulle.

   Poista
 2. Onneksi meitä on joka junaan. Olisi kamalaa, jos kaikki olisivat samasta puusta veistettyjä. Ja lapsenmielisyys aikuisessa on vain lisäbonus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Between :) Kamalaahan se oliski, jos kaikki samanlaisia. Kiitos kommentoinnista ja mukavaa alkavaa viikkoa. Meille tuli talvi viikonlopun aikana :)

   Poista
 3. Mä muutan tontuksi teidän pihalle!!
  Mä niin ihailen sun taitoasi nähdä kauneus ihan missä vain, ja kun pelastat romut ja luot uutta taidetta ja annat kodin kapistuksille! Huokailen jälleen ihastuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni ♥ Siellä toinen taiteilija :) Tervetuloa vaan, tonttuillaan sitte yhessä :D Nyt ovatkin kaikki romut lumen alla talviunilla. Ja minunkin taiteilu loppu...mutta täytyy jatkaa sisätiloissa. Lunta on tullut ainakin 40 senttiä viikonlopun aikana. Maisemat ovat niin ihania, huomenna lähettävä kameran kans kierrokselle.

   Poista
 4. Onpas ihania roskia ja tonttuja!! Hyvän joulunalusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leila! Kyllä roskissa on sitä jotain :) Samoin sulle ihanaa joulun odotusta.

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!