lauantai 27. helmikuuta 2016

Lumen peitossa!

 Hei taas.

Tässä mennyt taas aikaa eikä mitään ihmeellistä tapahtunut. Pahoittelen kuvien laatua, sillä kamerani varmaan vetelee viimeisiä henkosia. Ei tarkenna eikä paljon muutakaan  :(
Talvi jatkuu monella tapaa. Sahaamista puolin ja toisin. Lunta sataa, ja ne sulaa, sataa taas.
Kolaamista on saanut harrastaa  ihan riittävästi. Ainakin tänään. Kahteen kertaan on piha kolattu. Tuli muuten mieleen, onko teillä kinaa miehen kanssa tuosta talvipihan aurauksesta?

Minä nimittäin haluan polkuja lapiolla en kolalla. Ja haluan, että lumet kolataan tiettyyn paikkaan, en aarteitteni eteen.

Olemme päässeet yhteisymmärrykseen, kiitos itsepäisyyteni  :D

 Rakastavaiset ♥

Viitta ilman tekstiä. Koko kesän mietin, mitä tuohon kirjoittaisin. En halunnut kirjoittaa mitä sattuu, vaan mietintä jatkuu ensi kesänä :)

Ihanaa lumitaidetta!

Ihan selvästi keijunmökissä käynyt vieraita.....

Piikkilankavarastoni.

 Tämän ajan markkinameininki :)

Mukavaa talvilomaa, niille keillä se on ja muille ihanaa viikonloppua

10 kommenttia:

 1. Noissa talvikuvissa on oma viehätyksensä. Ei meillä onneksi kinastella lumitöistä. Ymmärrän pointtisi kasveja varjellessasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Vilma. Meilläkin kinastelut lopussa...kevättä ootellessa :)

   Poista
 2. Paljon on teilläkin lunta. Sama juttu täällä. Tänään on kuitenkin pitkästä aikaa sellainen aamu ettei tarvitse mennä lumitöihin. Aurinkokin pilkistää! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta on ollut kyllä ihan riittämiin, vaan se on sulanut jo pariinkin otteeseen aika vähiin. Aurinko on ihana, kun paistaa kirkkaasti. Sitä tuntee elävänsä silloin. :)

   Poista
 3. Onpa teillä satanut hurjan paljon lunta. Eipä onneksi tule kinaa lumitöiden suhteen. Piha on suunniteltu aikoinaan siten, että lumet saa kasattua melko vaivattomasti, niille varatuille paikoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taijankin olla ainoa, joka miettii moisia asioita, kuten lumien kasaamisia :D Lunta on satanut lähes joka päivä aina pikkusen, että sitä riittää. Kevättä kohti kuitenkin mennään :)

   Poista
 4. Lunta riittää, mutta pakko myöntää on se kaunistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumimaisema on kaunis. Olen suorastaan haltioissani kulkiessani talvisin metsässä :)

   Poista
 5. Paljon on sielläkin lunta! Ja kaikki kukat somasti tallessa, kuten monet muutkin hauskat esineet! Hyvää kevättalvea sinne! Toivotaan, että suojaava lumi vielä viipyy.

  VastaaPoista
 6. Viehättäviä talvikuvia sinulla! Jotenkin tuntuu, että puutarhan kauneus tulee esille vain kesällä, mutta kyllä talvimaisemistakin sa taidokkaita kuvia.
  Mukava, kun löysin blogisi. Oikein mielenkiinnolla seuraan. Minun maailmaani voit seurata blogistani takaloroppola.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!