lauantai 12. maaliskuuta 2016

Lihamyllyjä!

Hei!

Ihan ei uskois, että puutarhan juttuja tässä kirjoitan. Vanhanajan metallisia lihamyllyjä on kuitenkin löytynyt roskista useampi kun muutama, joten oma postaus niille on tehtävä vaikkei niitä olekkaan vasta ku neljä :D 

Oon niin ihastunut näihin, että haluan ihan uuden käyttöön keittiöön :)

Tänään oli kyllä aivan mahtava päivä, voisipa jopa sanoa, että  kevään ensimmäinen päivä. Istuskelin potkurissa ja otin aurinkoa. Vietiin petivaatteet sekä matot pihalle tuulettumaan ja oijoi, mikä raikas tuoksu niistä tulikaan. Nyt alkaa olemaan ihan parhaita aikoja. Ilmassa tuoksuu kevät, aurinko lämmittää ja pikkulinnut alkavat availemaan ääntään.
Itekkin alkaa oikein elämään.

Joten teillekkin oikein mukavaa kevään alkua !12 kommenttia:

 1. Muistan jonkun sinun kesäisen kuvan lihamyllystä ja kuinka se rönsyilee jotain kasvia.. Muistanko oikein..? Mutta mainioita ovat näin talvisinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni :) Ihan oikein muistelet, kyllä niissä joka kesä jotain kasvaa. Ja ihanaa nähä sinutkin täällä ♥ Aurinkoa Kotipellolle!

   Poista
 2. Eikö olekin ihanaa, kun kevät koittaa! Lihamyllyllä on käyttöä keittiössäkin ainakin minulla silloin tällöin. Sinähän voit laittaa jonkun kukankin kasvamaan pihan lihamyllyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilma :) On todella ihanaa, kun aurinko lämmittää ja paistaa taivaan täydeltä. Sitä tuntee taas elävänsä pitkän talven jälkeen. On minulla myllyissä ollutkin joitakin köynnöksiä kasvamassa, suikeroalpia ainakin. Toivottavasti löydän omaankin keittiöön semmoisen. Mukavia kevätpäiviä♥

   Poista
 3. On kyllä aivan ihana, kun aurinko paistaa. Se antaa ihmeesti energiaa. Toivottavasti saamme aurinkoa myös tulevalla viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli. Aurinko on uskomaton voimavara. Mitäpä kevät oisikaan ilman sitä, toivotaan sen paistavan mahollisimman paljon ensi viikollakin. Ihania kevätpäiviä♥

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos vierailuista Irmastiina. Oi, sillä myllyllä onkin sitten arvoa :) Toivon itekkin löytäväni kirppareilta jonkun vanhan. Sitä osaisi arvostaa enemmän, kuin uutta. Lämpimiä kevätpäiviä ♥

   Poista
 5. Noi on kyllä hauskoja koristuksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kosotäti :) Ovat ne vaan aika ihania. Ja made in Finland jokainen. Aurinkoisia päiviä ♥

   Poista
 6. Kevät keikkuen tulevi... täällä oli viikonloppuna ihana ja aurinkoinen sää, mutta tänään onkin sitten ollut lähes pilvistä.
  Onpa sinulle kertynyt lihamylly poikineen.
  Mukavaa alkanutta viikoa Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vuokko! Tajusin muuten tänään, että nimesi on kukka ja kaunis kukka onkin. Jostain siemenluettelosta otti silmään :)
   Lisää lihamyllyjä ei olisi pahitteeksi, pihaan mahtuu vielä monta :D
   Ihania kevätpäiviä ♥

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!