lauantai 18. kesäkuuta 2016

Viikko ennen juhannusta!

Heissan!  Kiitos edellisen postauksen kommentteihin ♥
Viikko aikaa  kesän ihanimpaan juhlaan, juhannukseen. Toivottavasti viileä sää jatkuu, että juhannusruusut eivät kaikki vielä aukea ja kuihdu. Lupiinitkin kukassaan, pioneissa isot nuput ja muissakin ruusuissa kukkien alut jo aukeamaisillaan. Jotenkin nuo kaikki niittykukat ja juhannusruusut vaan kuuluu juhannukseen.♥ En silti niissä ole kierinyt :D Pitäskö?

Juhannus on mulle aika tärkeä juhla, koska olen syntynyt juhannusaatttona, tänä vuonna se on toinen juhannuspäivä. Olen kesän lapsi niin henkeen ja veren kuin vain olla ja voi.  Rakastan yötöntä yötä, yöuintia, uintia yleensä, järvi ja vesi on elementtini, enkä voisi elää ilman veden solinaa, uintia, sadetta, kastetta ja aurinkoa. Aikaisia aamuja, myöhäisiä kesäiltoja, auringonnousuja- ja laskuja. Koivuntuoksua, niittykukkia, lintujen viserrystä, tuulen ääntä, lehtien havinaa, vastaleikatun nurmen tuoksua, perhosia, sumua, usvaa ja tyyntä järveä. Oi, lista on loputon ♥

 Kaurapelto vasta oraalla.

Yksinäisen akileijan tanssi.

Uusi tuttavuus kukkakaupasta ihan väkisin usutti itsensä kainalooni :) Arenaria, joku kivikkokasvi. Kauniit kukat ja toivottavasti leviää laajalle alueelle, en estä.

Uimapaikan niittykukkia. Enemmänkin oisin laittanut, mutta kameran akku loppui.

Meijän takapiha sateen jälkeisessä auringonpaisteessa.

Arabian kannu on päässyt kunniatehtävään. Älkää saako sydänkohtausta, se on kaato-osastaan rikkinäinen :D

Koivutie, kotitie ♥

Tänä vuonna meijän pajukaaren takatie näyttää aika samalta, kukat vaan vähemmän kasvaneet. Humala tosin riehaantunut ihan vallattomasti.

Puna-ailakki virkosi, vaikka luulin sen kuolleen. Viime kesänä oli aikamoinen puska, mutta pakkanen sitäkin kurmotti. Ruosteinen tuolinranka saa toimia tarhatätinä.

Tää onkin sitten outo juttu, koska en muista istuttaneeni tätä. Ehkä ne viime syksyn siemenissä oli mukana. Joka kesä sama juttu. :D Tietäs vaan mikä?

Kahen kerroksen väkeä! Arvoitus on, mikähän lintu tehnyt pesän toisen pöntön katolle?


Näihin tunnelmiin 

Ihanaa, lämmintä, turvallista, tunnelmallista ja rakkauden täyttämää JUHANNUSTA ♥♥♥ 
ellei ennemmin tavata :)

6 kommenttia:

 1. Hienoa kukintaa puutarhassasi. Hauska tuo lintujen kerrosasunto.

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin kaunista. Tuo takapihanäkymä on todella kaunis ja kutsuva. Ja tuo koivutie! - Mukavaa sunnuntaita! Meillä sataa...

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia upeasta putarhastasi. Kesä on ihanaa aikaa, vaikka välillä kylmää ja sateista kuten nyt, mutta ilman sadetta ei ois ihanaa luontoa.
  Oisko tuo lila se illakko??? samalta näyttää jos vaikka linnut ois siemeniä levittäneet.

  VastaaPoista
 4. Olet vanginnut valon kauniisti kuviisi. Tuo koivutiekuva on todella upea.

  VastaaPoista
 5. Koivukuja on kaunis. Puna-ailakkia löytyy meiltäkin.

  VastaaPoista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!