lauantai 23. heinäkuuta 2016

TROOPPINEN HELLE!Heissan!

Se kauan odotettu "trooppinen" helle viimein saapui. Ukkosiahan se tietää, mutta oon niin odottanut näitä lämpimiä öitä ja hikisiä päiviä, että rytiskööt! Eihän se vielä hirveä helle ees oo, mutta yli 24 kuitenkin. Koipenikin on parantunut, joten polskimassa on tullut käytyä useaan otteeseen päivässä. 

Kukkaloisto on helteiden takia päässyt taas vauhtiin. Sateet repivätkin aikalailla useita lajeja ja ruusujen nuput märäntyivät ennen aukeamista lähes kokonaan. Eikä se ollut ainoa riesa, kirvat, ruusuhäröt ja etanat ihan riesaksi asti ovat verottaneet kukkia ja salaatteja. Tuntuu ettei mikään myrkky tehoa, tosin oon vaan näitä luonnonmukaisia kokeillut.

Nyt tosin näyttää, että kasvit selviäisivät. 
Näitä elämänlankija ei muuten kukaan syö, ihme ja kumma. Niitä ei tapa mikään. Mutta ei kyllä haittaakkaan. Helppo ne on repiä pois sieltä, missä niitä ei kaivata. Vaaleanpunaisen löysin ihan vahingossa yheltä rannalta ja tuon viimeisen, lilan värisen ostin. Se onkin nimeltään aito elämänlanka.

Malvikkiakin jotkut ötökät järsineet, nämä tosin ihan ehjiä.

Takapihan pajukaari muuttaa muotoaan lähes päivittäin.


Tähän piti tulla sinivalkoinen asetelma suomenlipun viereen, mutta ne siniset päättivät jättää kukkimatta :D  Joten suomenlippukaan ei tullut kuvaan. Se on ihan vaan mökkilippu, semmoinen pikkuinen.

Mutta viettäkää ihanaa aikaa ja nauttikaa kesästä ♥4 kommenttia:

 1. Heippa hei! Elämänlankaa meilläkin siellä ja täällä, ja ehkä vähän sielläkin missä ei pitäisi. Yhden valkoisen kukan tehnyt. En tiedä, mutta tänä vuonna ei oikein kuki mikään, tuoksuherneetkään ei ole tehnyt velä ainuttakaan kukkaa. No, onhan tässä vielä tätä suvea jäljellä. Nautitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, joten nihkeää tuntuu olevan lähes kaikkien kukkien kohalla.

   Meillä kaksi tuoksuhernettä avannut eka nuppunsa. Kyllä sitä ootettiinki :) Toivotaan, että sielläkin kohta kukkii.

   Vielä on kesää jäljellä ♫♫

   Lämmintä viikkoa Kotipellolle ♥

   Poista
 2. Mitä ihaninta loppukesää sinulle.

  VastaaPoista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!