lauantai 13. elokuuta 2016

AVOIMET PUUTARHAT-PÄIVÄ!


Elokuista iltaa! Niin se kesä mennä hurahti, enkä paljon tännekkään ehtiny. Anteeksi siitä. Työt vei ison osan ajasta. Haittaa mokoma vapaa-aikaa :) Kiitän taas kommenteista edelliseen postaukseen ♥ Ja Tarja, tervetuloa mukaan lukijalistalle :)
Viime sunnuntaina oli viides Avoimet ovet puutarhaan-tapahtuma ja meijän puutarha oli taas mukana viidettä kertaa. Vierailijoita kävikin aikamoinen määrä. Ilma oli mitä parhain ja oli hienoa, kun porukat tulivat tasaisin välein, että ehin pitää joikaiselle pihakierroksen ja jutella heidän kanssaan.
Vaihettiin ideoita puolin ja toisin. Ja puhelinnumeroitakin. Uusia ystäviä sain taas roppakaupalla ♥
 Ja oli ihanaa nähä heitäkin, jotka joka vuosi käyvät.

Ruusutie valmistui viime syksynä. Istutuksia reunoille tulee lisää tänä syksynä ja suunnitteilla on bussipysäkki :D  Älkää naurako!
Perustin pienen niityn kiesien eteen. Hyvin pienen :) Kuvien ottamisen aikaan, muutama unikko oli auennut ja jokunen ruiskukka. Nyt niitä on tuplasti enemmän plus muitakin kukkasia. Tyttö on viime kesän suihkualtaalta. Laitoin sille helminauhaa vedeksi.

Sitruunapuu sai uusia hedelmiä, kun muutamat ihanat puutarhapäivän vierailijaa ripusti pari uutta pulloa. Olin jemmannut 10 sitruunapulloa kiinnityksineen vieraille :)

Semmosta tänään. Ensi kerralla kesäkioskia :)

Voikaahan hyvin ja nauttikaa syksyn pimenevistä illoista ♥

10 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että oli onnistunut päivä. Sinun puutarhassasi sitä katsottavaa varmasti riittää ja monta ideaakin varmasti meni kotiin vietäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina ♥ Ideoita ihmiset kyllä ottivat ja sehän oli vain mukavaa kuulla. Uusia tuttavuuksia saatiin ja kenties yhteistyötäkin jatkossa :)

   Ihanaa alkusyksyä ♥

   Poista
 2. Kyllä noin upeaa puutarhaa kannattikin käydä katselemassa.
  Tokihan se bussipysäkki pitää olla :) siulta ei ideat kesken lopu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kosotäti <3 Voi voi, ideoita on ihan liikaakin. Toivon mukaan ennen eläkeikää ehtii toteuttaa kaikki, että sitten saa vaan nauttia niistä :)

   Poista
 3. Bussipysäkki ja sitruunapullot ovat loistavia ideoita. Kivaa huumoria puutarhaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansu ♥ Tuo sitruunapuu on jo 6 vuotta ollut puutarhassamme. Tänä vuonna Koiranheisipuun meinasivat kirvat syödä kokonaan ja aateltiin, että nyt sen joutuu hävittämään. Ja mihinkäs sitten sitrushedelmät "kasvamaan". Mutta mäntysuopaliuoksella suhhuuttelu auttoi jonkin verran ja tervehtyi juuri puutarhapäivään. Ensi kesänä on keksittävä uusi puu. Ei jaksa noita kirvoja, kun leviää joka puskaan, vaikka kaiketi niitä ollut nyt eniten Keski-Suomessa.

   Tykkään "sisustaa" puutarhaa huumorilla ja leikkimielisellä asenteella :)

   Poista
 4. Oi jospa oisin saanut olla mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mieluusi olisin tavannut sinut <3 Jospa joku kesä :)

   Poista
 5. Kiva kuulla, että myös teidän puutarhanne oli mukana avoimissa puutarhoissa. Meilläkin oli oikein mukava päivä, 190 vierailijaa vieraskirjan mukaan. - Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 6. On sinulla tuota idearikkautta!! Ja onnea ruusupolullesi! Mitä se onkaan parin kolmen vuoden päästä?

  VastaaPoista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!