perjantai 24. marraskuuta 2017

Kesäkeittiö-grilli!


Kukkelikuu! Ollaan saatu vähän lunta, joka on kylläkin taas sulamassa pois. Niinköhän nää talven säät sahaa estaas pakkasten ja sadekelien väliä, niinkuin viime talvena. Toivottavasti ei. Oikea talvi olis kyllä ihana, toista metriä lunta ja pakkasta :)

Kiitokset viime postauksen kommenteista  ja tervetuloa uusille jäsenille♥

Mainitsinkin, että esittelen meijän uuden rakennelman. Kesällä alettiin tekemään grillauspaikkaa. Mun velihän siinä oli päärakentajana, ei me miehen kans ois osattu tehä mitään :D 
Huuli pyöreänä katottiin, ku  hommat eteni hurjaa vauhtia. No vettähän satoi lähes joka kerta. Että ei se ihan kivutonta ollut. Lähtötilanteesta en nyt laita kuvaa enkä rakennusvaiheistakaan.  Ehkä sitten ensi kesänä, kun oon tehnyt loppumaalaukset ja sisustukset, niin voin laittaa mukaan eri rakennusvaiheita. Nää kuvat ovat tään kuun puolivälistä.
 Sisustus, työtilat ja kiinteät istuimet jäi keväälle ja toinen maalauskerta. Pikkuhellakin meinataan vielä laittaa paikalleen. Kaikenlaista puuhaa ennenkuin pääsee grillailemaan oikein kunnolla.

Makkaroita ollaan paistettu ja nokipannukahvia keitetty harva se viikonloppu. Ja muutenkin istuskeltu tulen äärellä.

Tässä vielä muutama iltakuva.Sekä kuvia myös, kun satoi lunta :DPikkukuusia on ilmaantunut pihaamme kohta enemmän, kuin laki sallii. Mutta on ne niin ihania. 

Yksi uusi ovikin on löytynyt lisää ja sille koristelut luonnollisesti :)

Pelapuut ne vaan jaksaa talvisäilössä kukkia. Oon antanut pikkusen vettä ja nyppinyt kuihtuneet kukat ja oksat pois. 


Parin viikon takainen kuutamoinen se taas huumasi kuuhullun :)

Tässäpä nämä jutut tällä kertaa. Mukavaa marraskuun loppua♥

10 kommenttia:

 1. Oi, ihania kuvia ja vau, mikä kesäkeittiö <3

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana kesäkeittiö! Varmaan siellä tarkenee talvellakin, kun grilli lämmittää. Tuollainen paikka on ehdoton sadesäiden oleskelulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between♥ Harmi kyllä, ei tarkene talvella. Yritettiin viiden asteen pakkasella istua ja vaikka kuinka plajon oli päällä ja iso tuli, niin kylmä oli. Lattia ei ole kiinteä, pienet raot vaikuttaa sekä katon rajassa koloja. Mutta matoilla oon vuorannut sen paikan, missä istutaan ja ehkä turkishaalarissa tarkenis :) Täytyy testata vielä talvella. Sateella siellä on tosi ihanaa ja tunnelmallista :)

   Poista
 3. Tuollainen olisi kyllä tosi upea omallakin pihalla!

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuolla kehtaa kokkailla ja aikaansa viettää. Sinulla oli taas niin ihania kuvia kuten aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli ♥ Kauan tuota rakennusta kaavailtiinkin, onneksi se on nyt siinä :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!