lauantai 4. toukokuuta 2013

Pikkuhiljaa heräilevä puutarha!

Hei, haluan jakaa teillekkin omia puutarhaunelmia. Vielä kaikki on unten mailla, osa kasveista pannuhuoneen ikkunalla, osa maan uumenissa. 

Mielenkiinnolla ootan, kuinka viime syksynä ja alkukeväästä istutetut siemenet lähtevät itämään. Aina yhtä jännää.
Tässä vähän muutamia näkymiä tämänhetkisestä pihatilanteesta. Kaikkihan tulee kesän myötä muuttumaan mielialan ja yhtäkkisen innostuksen mukaan JA sen, minkä on onnistunut kasvattamaan.

 Koskaan ei tiedä, (antero mertarantaa lainatakseni) MITÄ SIELTÄ TULEE!.... Etupihan tavarat saattaa ollakkin seuraavana aamuna takapihalla ja siemenetkin saattaa olla missäsunsattuu. Johtuen tuulen suunnasta, nimittäin  kosmoskukan ja malopin siemeniä viljelin ja hups, yhtäkkiä ne läks tuulen mukaan. Noh osa pääsi mullan alle sentään!Jonkinlainen kuva varmaan tuli meijän puutarhasta, vaikkakin tässä oli vasta pieni osa kaikesta sen sisällöstä. Mutta ei kaikkea kerralla ja kunhan kesä saapuu, sitten lisää :)


6 kommenttia:

 1. Heissulivei Irmeli , täällä ollaan ja mielenkiinnolla ootan , että mitä kaikkea puutarhasi sisältää ;D

  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Maarit, kiva kun tulit tännekkin. Kiitos, minäkin ootan yhtä innokkaasti. Taas lensi krassin siemenet naapurin pellolle :D

   Poista
 2. Mä en kestä, aivan mahottoman ihania juttuja sun puutarhassas nyt jo - muutaman idean nappasin mukaani - se lienee sallittua..? Jään innoissani odottelemaan lisää kuvia pihaltasi.. Miten tuollainen "romu" voikin olla kaunista..? Hei, ja sun kivi - perheelle terveisiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni, ihan vapaasti saa varastaa ideoita. Niitä tulee pitkin kesää uusia, kunhan kukinta-aika alkaa. Niin, eläpä muuta sano...ruosteinen ja vanha romu...kauniimpi, kuin upouusi, minunkin mielestä. Kivet kumartaa terveisistä ja lähettävät takaisin. Pitikin jo laittaa niiden kesälaitumesta enemmän kuvia, mutta meni taas möyriessä pihalla :)

   Poista
 3. Näitä kuvia piti tutkia oikein pitkään ja tarkasti, ettei jää vaan mikään idea huomaamatta :) Tuo lihamylly; huokailen täällä syvään sen ihanuutta :) Siellä takana pilkistelee joku joka näyttää kovin samanlaiselta kuin meidän pihalla asustava pilkkiämpäri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Kiki. Ideoita vapaasti käytettävissä sullekkin. Lihamyllyn löysin viime keväänä metallinkeräyksestä, sitten syksyllä tökkäsin siihen nuo mehitähdet. Siellä takana on joku sinkkiastia, jonka tarkoitusta en tiijä, sekin läks romunkeräyksestä mukaan. Mutta kiva, jos se olisi pilkkiämpäri. Tungin sinne lobelian siemeniä, heh :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!