perjantai 17. toukokuuta 2013

Rudolf Rautahammas!

Meijän ulkoruokintaperhe kasvoi taas yhellä, nimittäin  pari päivää sitten syntyi metallilapsonen. Se on ihana ja sympaattinen. Ei millään hennois jättää sitä ulos yöksi, siksikään, kun eka iltana sanoin hyvät yöt,  pää nyökähti heti alas ja siinä se oli surullisen näkösenä leuka rinnassa. Tuli niin paha mieli, että meinasin raahata sisälle sohvaan nukkumaan. No, aattelin, että kyllä se pärjää, kun on iso kiviperhe seurana ihan vieressä :)


Rudolf ei olekkaan ihan tavallinen pikkupoika, vaikka yhteiskunta oottaa pojilta vähän kovempaa luonnetta. Rudolf on pehmopoika, piti saaha kaulakoru ja korvikset. Ja öljyä kolinaan ja narinaan, ettei herätä huomiota kuleskellessa :)

Löytyi hienot aurinkolasit ja pakkohan ne on olla, kun aurinko helottaa täydeltä taivaalta. Ruudolfin aamu on ollut näköjään vauhikas , ehtinyt jo kukkaset keräämään, kun aamukaheksalta  menin toivottamaan hyvät huomenet. Toinen kenkäki lähteny jalasta pellolla kompuroidessaan :) Ja kieli laulaa lakkaamatta, on niin hyväntuulinen. 
Tässä yksi kivipesue. Tykkäävät vuorenkilpipenkin vieressä asustaa. Tutustuivat heti Rudolfin kanssa :)

Niin on ollut ihana viikko ja KESÄ hyvänen aika on tullut viimeinkin. On sitä ootettukin. Uimassa oon käynyt jo kolmen viikon ajan...noh ehkä kerran pari viikossa, mutta kunhan tästä pääsen vauhtiin, niin parhaina päivinä neljäkin kertaa pitää uiskennella....jos vanhat merkit paikkansa pitää :)

Puutarhaa on muokattu uuteen uskoon koko viikko ja ihan ällistyin askelmittarin lukemista, 8663 ja kilometrejä melki 5, enkä pihapiiristä poistunut. Etupihalta takapihalle ja molemmille sivupihoille..siis ihan vaan talon ympäri :)

Kuten taustakuvasta näkyy,  peräkonttikirppistä pukkaa meijän torilla. Maaliskuun lopulla kyselin mahollisuutta tämmöselle ja ottihan se tuulta purjeisiin. Ilmotuksia oon väsäillyt eri lehtien tekstejä leikkaamalla...aikamoista homma, mutta mukavaa. Toivottavasti on paljon kansaa liikkeellä! 

...jajajajaja jääkiekkoa, huh huh, kun on saanut hyppiä seinille ja pureksia kynnet ja  jännittää viimeseen minuuttin asti...Äänikin melkein mennyt :D


Oikein kesäistä viikonloppua teille :) 

Kiitos ja tervetuloa Taina T, Tanni ja Anu lukijoikseni :)
5 kommenttia:

 1. Aikasta cool kaveri tuo Rudolf! Oot sä kyl aika Mama kun tuollaisia synnytät - ihania ovat! Huvi ja hyöty - olet tosiaan ollut reipas ja vielä uimassakin - huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oonki rautarouva, Tanni..HAHA :D Niin se on, parasta treeniä saa hyötyliikunnasta. Usko pois, vesi ei ollut ees kylmää enää..et usko kuitenkaan :)

   Poista
 2. Rudolf on mahtava,-mä ihastuin heti!Mua ei kyllä uimaan vielä saa seon vissi varma se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen ovat kaikki sen nähneet ihastuneet, jopa mies otti kuvan ja laittoi jakoon :)

   Näillä hellelukemilla vesi lämpiää vauhilla, kannattaa kävästä kastelemassa varvasta ees :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!