sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Wellcome to Garden!


  
Viimeinkin oli aurinkoinen päivä, että sai uusia kuvia. Viime päivät on sataa lorottanut ja tuulikin riepottanut kukkasia miten sattuu.

Tervetuloa meijän puutarhan backstagelle!!
(vähän tuota otsikkoa muutin kuvaavammaksi ja lisäsin kuvan)
 
Uusinta kuvaa pajukaaresta. Se alkaa olemaan melko rehevä kasvuston suhteen. Humala, kun vielä kiipeää raudoitusverkkoa pitkin ja kasvaa isoksi, niin tuossa mahtaa olla melkoinen tunneli vielä joskus.

 Tieltä päin katottuna. Tuosta ei kyllä kohta enää pyörällä kuleta, kun tuota tavaraa kertyy kulkuväylälle. Siskon mies löi kerran päänsä lyhtyyn, kun olin laittanut roikkumaan liian matalalle. Kaikenmaaliman ansoja :)

Putarhavaja/varasto ja itekyhäämä "kaivo" . Siinä usseampi kirosana lens ilimoille, kun tuota viime kesänä väkersin. Mies tarjosi monta kertaa apuaan, vaan minä itepäisenä purin ja rakensin uudestaan. Viimein se pysyi kasassa :)

Silta yli synkän virran :) On siinä aina sateella pikkujoki.

Kaikenlaista työkalua ynnämuuta tavaraa on kertynyt...Ai paljon vai? Aina löytyy tilaa, kun uusi aarre osuu eteen :)


Sunnuntaipäivä olikin sitten siinä. Oikein mukavaa viikkoa teille ja tavataan seuraavan kerran kauhun merkeissä :)

Amalian toivotan tervetulleeksi lukijakseni :)

8 kommenttia:

 1. Voi miten paljon katseltavaa ja ihania ideoita. Tanni taas huokailee. Teillä varmasti vieraat viihtyy kun on nuin paljon mielenkiintoisia tavaroita sekä astelmia..? Mua et kyllä saisi kulumallakaan pois.. ;)Ihana paikka teillä! Toivotaan aurinkoa ja lämmintä - täälläkin koko viikko käynyt ihme puhuri..Hyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni, tervetuloa vaan katselemaan ihan paikankin päälle...Vaan taitaa olla liian kaukana :)
   Kyllä ne vieraat on ihan pää pyörällä, varsinkin kun tuo takapiha on vaan yks osa, etupihalla on jos minkälaista ja molemmilla sivupihoilla..huh! Nyt alkaa ihteäkin hengästyttämään, kun oikeen mietin tuota tavarapaljoutta :D

   Sinne kans aurinkoista viikkoa, puhurit huipois :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos :) Mukavaa viikkoa Irmastiinalle :)

   Poista
 3. Mää otan nyt läppärin käteen ja menen pihalle juttelemaan meidän humalalle, että "Tälläiseksi voisitko kasvaa, kiitos." Sää kun olet puutarhaihminen niin pitäisikö olla huolissaan kun kärhöt ei vielä kuki? Ehkä mää näytän niille kärhöillekkin vähän esimerkkiä :D Teillä on ihanan täyttä tälläisen ihmisen silmään, joka ahdistuu tyhjästä tilasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, silittele vielä sitä. Kukat tykkää myös hivelystä :) Hmmm, viime vuonna mun kärhöt kukki aika myöhään, mutta tänä vuossa annoin lisäannoksen kanankakkaa, niin oi, kun ne tykkäs. Nyt pukkaa uutta kukkaa kokoajan. JA SITTEN, oon antanu semmosta lannotetta, että vettä ja ruohonsilppua...sitä, kun ajetaan nurmikko, niin kerään astiaan ja sekottelen veteen, siihen kanankakkarakeita vielä sekaan ja antaa muhia yön yli. Sit sekottelee ja lurauttaa kukkien juurille.

   Kiitos, joskus on omaan silmään liian täyttä...mut vaan hetken :)

   Poista
 4. Hih , ihana , ihana , hullu puutarhuri ;D
  Ihana talokin teillä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kohteliaisuudesta :D

   Talo maalattiin iha ite :) :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!