sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Virityksiä!

Meijän pihassa näitä virityksiä on jos minkälaista. Eihän näille jutuille ole, kuin mielikuvitus rajana. Mulla sitä taitaa olla liikaakin. Yöunet ovat monta kertaa menneet, kun päässä pyörii kaikenlaisia ideoita. Onpa pitänyt joskus piirtääkkin jonkun käsillä olevan lehden nurkkaan, ettei vaan unohtus :) 
Toivottavasti ei oo löytyny kirjastojen lehdistä tai kirjoista eriskummallisia kuvia :D

Tuoksuherne kiipeää tynnyrin kannen  reunapyörylää pitkin

 Haravaa ja joulukuusenjalkaa voi käyttää näinkin. Hyvin kasvaa krassi ja tuoksuherne.

 Itsetehty ruohonleikkurin työntöosa, taitaa olla moposta tuo kädensija. Kottikärryn kaukalossa tuoksuhernettä ja elämänlankaa.

Jonkun rautakepin nenässä tuoksuherne yrittää kasvaa lasipurkissa.

Tähän olisi tulossa pojantytön patio...haha..senkun vaan näkis! Noo kyllä se aikanaan valmistuu. Tuossa on kasvamassa kuutamonelämänlankaa, mustasilmäsusannaa ja päivänkakkaraa. Takana on kultapalloakin. Ajatuksena oli, että olisi semmonen paahteeton alue hiekkalaatikon vieressä. No aina ei se toteutus ole ajatustyön mukainen :D

Ihanaa kesäiltaa •´¯`•.¸¸.• ƸӜƷ

6 kommenttia:

 1. Iiik miten ihania oivalluksia. Minullakin noita vanhoja kakkuvuokia tallessa vinopino..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitten vaan kakkuvuokia laittelemaan puutarhaan sinnesunsattuu :)

   Poista
 2. Viri viri tööt tööt - on Tanni taas sekasin sun virityksistäsi - ihania ideoita oivalluksia! Juu, ja tiedän tuon tunteen kun päässä pyörii miljooona ideaa eikä nukkumatin tehosepelitkään auta nukahtamiseen, mulla kans yöpöydällä pieni kirjanen johonka laitan yön pikkutunneilla hiipineet ideat - joskus ne toteutan tai en.. Ihanaa Aikaa teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Monesti muuten ne ideat on ihan pöhköjä sitten aamulla, mulla ainakin. Mutta pöhköhän se oon minäki :) Nyt yhen suunnitelman kimppuun. Aurinkoista päivää teille kans :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!