tiistai 15. lokakuuta 2013

Kello raksuttaa mennyttä aikaa!


Kerran oli kello nuori, niinkuin mummokin. Mutta siitä kauan on jo, kauan tietenkin.
Kello raksuttaa mennyttä aikaa.

Ystäväni löysi roskiksesta tämmöisen ihanan vanhan kellon, laitoin sen kesällä villiviinin köynnöstukeen kiinni. Tää on jotenkin niin pysäyttävä. Monesti vieläkin seisoskelen tuon kellon ääressä ja mietin, kenelle se on kuulunut ja millaisia tarinoita se on kuullut ja nähnyt.

Vaikka mitään kasveja tai kukkia ei ole enää vieressä, se on silti ihana.
Sitten on toinen kello, jonka sain kans toiselta ystävältä. Tuostakin tykkään valtavasti.
Meille on luvattu tälle viikolle lunta. Kohta on siis syksykin ohi. Surettaa kukkien puolesta. Oon pelastanut sisälle useita ja yritän pitää ne hengissä. Tuo taustalla oleva keijunmekko on vielä aika mahtava ja kukkii kokoajan. Onneksi muistin ottaa sisälle yöksi, sillä toissayönä meillä oli pakkasta -5 astetta. Hrrrrrrhhh!

Elämä on lyhyt, kesä vielä lyhyempi. Kai minä teen taas pikkukuolemaa talven tullessa. 
Mutta  kyllä se sitten taas iloksi muuttuu, kun on ihanat lumimaisemat ja pääsee kahlaamaan umpihankeen ja ottamaan kuvia.

Syksyistä loppuviikkoa  :)


8 kommenttia:

 1. Voi miten ihana löytö - onneksi ystäväsi nappasi mukaansa!! Kaunis asetelma! öö - mitkä ihmeen mainokset..? onks mul jo mennyt näkökin.. (ulkonäköajatsitten)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni! Niin, siis mulle tulee muokkaussivulle mainoksia ja sit tähän tekstiin noita punasella linkitettyjä sanoja, JOTKA menevät jollekkin pelisivustolle. Niin kiehun!

   Hih...sul on ulkonäkö kohillaan :)

   Poista
 2. Upea ruosteinen kello ja tuo veto avainkin tallella!
  Mun täytyy ny mennä pesemään silmäklasit..en näe mitään mainoksia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina T. Niin siis ne mainokset on tuolla mun muokkaussivulla, mut ne ilmaantuu noista punasista sanalinkeistä tällekkin sivulle, jos niitä klikkaa. Vai eikö nuo punaset sanat näy kellään muulla?? Mullako on vikaa silmissä...vai päässä. Kopsautin kyllä verstaanoven yläkarmiin pääni, että tähtiä sinkoili :D

   Poista
 3. En näe minäkään mainoksia...taitavat näkyä vain sinulle.
  Nuo kellot ovat hienoja...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina. Itseasiassa mullon vanhoja rämiä kelloja enemmänkin, osa on sisällä. Niissä on vaan joku ihana taika :) ....Niissäkin :D

   Joo, onkelma on poistettu, kiitos mieheni :)
   Meinas männä jo hermot, kun en päässy mitään tekemään, kun aina hyppäs Zalando yms. mainokset sivuille.

   Poista
 4. Se on kyllä ihana ja herättää mielikuvituksen :) Tuntuu kuin kuulisi raksutuksen kun sitä pysähtyy katselemaan. Kelloa on selvästi pidetty huolella kun on tuo avainkin vielä tallella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samalla lailla itekki kuulen raksutuksen. Ennen vanhaan tavarat kesti paremmin. Ihan laho oli takakansi, että jossain sateessa se on varmaan ollut jonkin aikaa ennen tuotakin. Mutta tosiaan, hyvin on kellotaulu säilynyt :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!