keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Sammalkeiju Matilda Maahinen!

Hei, olen Matilda. Luomisprosessini on ollut pitkä, keväästä asti minua on rakennettu pikkuhiljaa. Ensimmäiseksi sain sieluni, sitten vasta vartalon. Minut on tehty sammaleesta ja katiskaverkosta. Heinäkuussa löytyi vasta jalat ja sain pitsimekonkin päälleni. Mikäs tässä on keinuessa, kun lämmin  kesätuuli antaa vauhtia. 
On minulla pienet siivetkin, ne eivät vielä vain kanna.

Syys tuli vähän liian äkkiä, vaikka lämmintä on ollutkin. Sain mekkoon nyörit ja kaulahuivin. Silmiinkin sain väriä, vaikka ei ne vielä semmoiset ole, kuin olin toivonut. On minulle luvattu vihreät silmät, ehkä saan ne jo tänään.

Suutakan minulla ei ole tai ehkä jonkinlainen. Laulelisin tosin mielelläni, jos semmoinen olisi. Täytyy esittää toivomus vielä senkin suhteen.

Ihana lämmin syysilta, valojen ja kynttilälyhtyjen loisteessa. Emäntäni kävi keinuttamassa minua ja juttelemassa. Sain yöksi takin päälleni, vaikka ei minua paleltanut.

Yöt kävi niin kylmiksi, että minut haettiin sisälle. Sain oikein ihanan tuolin ja yhden päivän ajan sain olla oikea prinsessa. Terveisiä toiselle prinsessalle Pihlalle, joka onkin huolehtinut minusta tosi hyvin  <3

Nyt toivotan ihmisille sekä kaikille maahisille, keijuille sekä muillekkin metsäneläville  mukavaa päivää.

12 kommenttia:

 1. Mites se sanonta menee että "hätiköiden ei tule kuin kuspäisiä lapsia"?! Matilda on rakkauvven-lapsi - luomistyön ihanainen prinsessa-tyttönen - Suloisuus!!! Voi sinua Äiteetä kun annat kodin niin monelle olennolle! Mukavia syksyisiä päiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni. Niinhän se sanonta kuuluu, muttei se piä paikkaansa. Rudolf Rautahammas syntyi tunnissa ja on mitä ihanin ja sympaattsin metallilapsonen :)
   Matildan kohalla piti vaan katella sen sielun näköisyyttä ja sen pohjalta luoda.

   Niin kuules, äiteelle tulee kohta ahtaat paikat, kun pitäis kaikki saaha viereen nukkumaan :D

   Ihani apäiviä teillekkin <3

   Poista
 2. Voih ihanuutta! Luomistyön vekkuli tulos! Terveiset tänne metsään tulivat perille.
  T; Metsänelävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina T. Ihanaa, että nappasit terveiset, Matildalla on nyt vihreät silmät ja suukin. Täytyy lisätä uusin kuva :)

   Poista
 3. Oooooooh!! Ja miten monikäyttöinen, täällä jo pohdein miltä Neiti Matilda näyttäisi pääsiäisenä pukeutuneena Kyöpelinvuorelle. Oi ihanuutta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki! Matildasta saattaa hyvinkin tulla kaveri Noita Valma Salmarille, vaikka vähän epäilen kyllä tuota Valman vauhtia. Matilda, kun on niin rauhallinen ja omissa oloissaan viihtyvä mietiskelijä, joka tykkää vaan keinua ja pohtia metsän oloja. Täytynee ens pääsiäisenä ehottaa niille yhteisiä rientoja :)

   Poista
 4. Onpa todella hieno Matilda Maahinen. Lämpimästi tervetuloa blogini uusi lukija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vuokko! Mulla niin vähän näitä puutarhablogeja, että mukavaa, kun löysin yhen lisää :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!