sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Syysterassia!


Tältä näytti meijän pikkuterassi vielä pari päivää sitten.  Nyt tulee vaakasuorassa räntää ja lunta tuulen mukana. Keijunmekko asustaa nyt sisällä. Lobelia kuoli, mutta ei se olisi menestynyt sisälläkään. Yhtä yritin pelastaa, vaan kuihtui mokoma.


....yritin näköjään piilottaa turveruukkuja....hah :D

Iltatunnelmointia kynttilän valossa.


Lämmintä sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Kivan pirteää! Keijunmekko on suloinen. En ole koskaan saanut keijunmekkoa talvehtimaan.
  Kerro omat kikkasi jos onnistut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäistä kertaa minäkin yritän pitää sen hengissä. Kerron kyllä, miten käy :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina. Joskus tosin olisi kiva tulla ne lasit. On nimittäin melkosen tuulinen paikka...mutta jospa joskus... :)

   Poista
 3. Kauniita, värikylläisiä kuvia terassiltasi. Kun jotain asiaa tarpeeksi toivoo, niin se yleensä toteutuu, joten kyllä ne haaveilemasi lasit vielä jonain päivänä suojaavat terassiasi tuulelta ja sateilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kruunu Vuokko! Niin, kaikella on aikansa, joten uskon itekkin, että joku vuosi ne siihen vaan ilmestyy :)

   Poista
 4. Näihin sun kuviin tulee addiktio. Kun ensin katsoo ja sitten vielä katsoo ja sitten vielä huomaa ajattelevansa onko nyt varmasti kaikki mahdollinen tutkittu ja sitten vielä kerran katsoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhiii, Kiki. Vai addiktio :D Taijan olla vähän yliampuva näissä mun asetelmissa, mutta minkäs sitä luonteelleen voi. Oon yrittänyt karsia tavaroita pois, mutta sitten huomaan pikkuhiljaa lisääväni mennentullen jonkin tavaran, kukan, lyhdyn yms ja sekametelisoppa onkin taas valmis. MUtta hyvähän se, että on näkemistä. Ettei kaikkea nää ensisilmäyksellä :)

   Poista
 5. Kyllä, mulla on ihan samanlainen addiktio kuin Kikilläkin - näistä sun jutuistasi ei vaan saa tarpeeksensa - niin ihania ja paljon katseltavaa just sellasta mistä tykkään. Mikä värimaailma ja tunnelma!! WAU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih teijän kanssa :D Mutta kiitos :) Terassin ilmettä en ole millään lailla suunnitellut, että se on vaan muotoontunut ajan kanssa. Kalusteet piti vaihtaa jo pari kesää sitten, mutta sitten aattelin, että olkoot. Joskohan ens kesänä siihen sais jotenkin sumplittua lisää tilaa :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!