perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannus, juhlista jaloin!

Niin myös sanotaan Joulusta, mutta kyllä mulle se kesäjuhla on paras, yötön yö, juhannustaika, siinä on jotain mystiikkaa.. Pitää valvoa koko yö järven rannalla ja katsoa, kun aurinko nousee horisontin takaa. Juhannukseen kuuluu myös sauna, vasta ja koivuntuoksu, tango...ja tarkemmin Reijo Taipaleen tangolevy. 
Oijoi, sen parempaa ei olekkaan, kun saunan jälkeen istua terassilla vilvoittelemassa, jossain kukkuu käki, ja Reijo Taipaleen tangot soi taustalla sekä rakas siinä vierellä istumassa. Kun vielä koko perhe olisi koolla, niin onnella ei olisi mitään rajaa.

Nyt täytyy vielä pudota maan pinnalle. Tuossa aiemmassa postauksessa mainitsin meijän pikkumökki/lato/grillimajasta. Tässä siis muutamia kuvia.
Äkkiseltään luulis, että tuo on sauna, kun on pyyhe ja pesuvati :)  Grillatessa likaantuu kädet, vaikka sisällä ei ole grilliä, vaan tuohon eteen "joskus" tulee katukeittiö. Siihen asti pallogrilli ja avotuli-tynnyrinpohja saa kelvata. Sisällä vain syödään ja seurustellaan. Ehkä joskus siihen tulee sisäseinät, ettei tuiskut pääse sisälle. Harmaantumaanhan tuo kans tulee, sivellään rautaoksidia pintaan ens keväänä tai jo syksyllä.

Mökissä ei ole ikkunoita, joten tekasin vanhasta rikkinäisestä pokasta tuommosen koristeen. Varmaan tulevaisuudessa tehdään ikkunakin, kunhan nuo hirsien painumiset ovat tapahtuneet.

...muuten tervetuloa lukijaksi Jonna :)

Yöpuulle nytten tämän rouvan tie vie.... joten kauniita unia, oman kullan kuvia ja....


•´¯`•.¸¸.• ƸӜƷ •´¯`•.¸¸.•
 Oikein tunnelmallista ja turvallista Juhannusta!

6 kommenttia:

 1. Aivan upea mökki!
  Hyvää juhannuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina, sulle kans oikein lämmintä Juhannusta :)

   Poista
 2. Mä hyperventiloin - nyt oikeesti loppuu happi - niin ihanan näköistä ja tuo kiikku on niiin ihana verhoineen - kääk - mun pulssikin vetää muutamaa sataa - tuo mökki on aivan upea kaikkine pienineen asioineen - jumaleiisson sä oot kyl mestari!!! Voiko tuolla olla mitään muuta kuin täydellistä Juhannusta..? Ihanaa aikaa teille!! Nyt pyöryttääkin..=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheee, elä siellä pyörtyile! "Kiikku" on tosiaan vanha kiikun ranka, jonka metallinkeräyksestä raahasin ja maalasin, samasta paikasta vanha ruosteinen hetekka. Sit vaa tuunasin vaijerin ja verhot ymsyms. :) Itekkin kyllä tykkään mökistä ihan sikana ja on meillä siellä romanttista :)

   Kiitos hehkutuksesta ja Mahtavaa Juhannusta teillekkin <3

   Poista
 3. Mun piti komemmentoida jotain järkevää, mutta mulla on päässä vaan yksi ajatus "Voi Luoja, anna mulle tulla vastaan puutarhakeinu, että mää saan ripustaa siihen verhot." Ettei mulla vaan kävisi nyt samalla lailla kuin Tannille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, teijän kanssa :D Mää oon törmänny usseimpiin tuommosiin kiikunrankoihin metallipisteillä, että suosittelen vierailemista semmosiin :) Kato nyt, että on joku pehmuste alla, ennenku pyörryt :D
   Kiitän syvästi kommentista ja toivotan helteistä päivää. Piän peukkuja, että se kiikku kävelee sua vastaan :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!