tiistai 25. kesäkuuta 2013

Väreilyä...

Pikaisesti tervehdin arvon lukijat! Nimittäin on kiirusta pihalla ja projektia pukkaa yms aurinko helottaa, ei tokene sisälle...saati koneen ääreen. En omista läppäriä...sehän se oiski, kun puutarha keinussa läppäriä näpyttelisin! HUI!! Pois se minusta...! Lapiota mielummin heilutan.

Eilinen päivä meni ihan pihalla, polvet on mustat konttaamisesta rikkaruohojen perässä....

Eikä postausta ilman jotakin pyöränrähjää :D

 Tuo miehen siskon pyörä  tai no kuitenkin jonkun sukulaisen on ensimmäinen pyörä puutarhassa. Näin sen mökin liiterin takana 5 vuotta sitten ja ihastuksesta kiljuin.
 Eikä pyörää ilman kukkia tai lyhtyä. Tuo orvokki on aivan mahtavan värinen.

Kolmipyöränen on ollut puolikkaana erään ystävän miehellä kanoottitelineenä,  jotenkin toisinpäin käännettynä. Kursin kasaan ja jostakin löysin sopivan satulankin. Pojantytön hiekkalaatikon päivänkakkarapuskaa pitää pystyssä.

Tuolejakaan ei ole koskaan liikaa pihalla. Löysin aivan ihanan kolmivärisen lobelian, Näköjään tykkää rautapadassa kukkia.

Toivotan mukavaa päivänjatkoa, tää lähtis uuden projektin kimppuun. Siitä lisää tuonnempana.

8 kommenttia:

 1. Ihana pyörä...siis molemmat...:)
  Täytyy myöntää, että minulla on joskus kone ulkona....mutta tänään olen ollut vaan lepotuolissa ja lukenut....siis ei jaksa tehdä mitään, kun pelkkä paikasta toiseen siirtyminenkin saa hien otsa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, onko siellä helle...Tänne se!! Luulin, että NYT viimeinkin tulee huippuilmat säätiedotuksien mukaan, mutta ei tänne ainakaan. Taivas on pilvessä ja kohta sataa. PAH!! Noh, onhan sentään lämmintä :) Mäne järveen, nii hiki lähtee :D

   Poista
 2. Hitto, poitsu oli jostain löytänyt tuollaisen mummopyörän ja ajeli sillä alkukesän, sanoin vielä hänelle, että älä hävitä äippä tarvii sen..! Joo,o nyt oli vaihtanut sen jonkun kamun kanssa toiseen pyörään.. Tarttee jatkaa etsintöjä kyl se vastaan tulee vielä - aivan ihana juuri tuo ensimmäinen kuva!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmin paikka, mut kyllä se vielä vastaan tulee. Piän peukkuja sulle :)

   Poista
 3. Kyllä tästä pihasta kertomattakin tietää, että aika on kulutettu jossain muualla kuin keinussa läppärin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee, Kiki! Toivoisin joskus semmosenkin ajan...öööh viiden vuoden päästä kun on kaikki toivomusrojektit tehty :)

   Poista
 4. Voi mahdoton, on sinulla hurjasti ideoita!

  Kiva blogi! Tuolla Rudolf postauksen kohdalla piti jo ääneen nauraa upealla kivipesueelle,hatut ja kaikki. Ihan loistava! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lissää pukkaa :D Kiva, kun viihdyit juttujeni parissa ja kiitos kommentoinnista :)Kivipesue kasvoi taas tänään parilla uudella poikasella :)

   Poista

Ihanaa, kun kävit. Mikäli jätit kommentit, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä!